Luca Sanitair

Design sanitair van Italiaanse bodem

Badkamermeubels voor een industriële badkamer stijl

Een industriële uitstraling is dé trend voor de badkamer. Met mat zwarte kranen, badmeubels met aluminium frames en douchewanden met zwarte profielen geef je je badkamer de stijl die nu zo populair is. UW Badkamer spotte meubels die perfect passen bij de badkamer van deze tijd.

Badmeubels met zwarte frames

Je ziet steeds meer meubels die goed aansluiten bij deze stijl. Mooi zijn bijvoorbeeld de onderkasten uit de Underground serie van de Italiaanse GB Group. In deze serie valt het gebruik van zwarte aluminium elementen op. De meubels van de serie zijn een combinatie van verschillende aluminium frames, onderkasten, wastafelbladen en plexiglas.

Ook de hoge kasten van de serie sluiten door de strakke, zwarte handgrepen goed aan bij de industriële stijl. Bovendien zijn ze ideaal om al je badkamer benodigdheden uit het zicht op te bergen. De spullen die je graag wilt laten zien omdat ze te mooi zijn om achter gesloten deuren te verstoppen, leg je in de open ruimte van de frames onder de wastafel. Wat een plaatje!

Met verschillende handgrepen kunnen de details van een meubel naar eigen wens ingevuld worden. Het push-to-open systeem is ook een optie bij het meeste meubilair. Voor elke serie heeft GB verschillende kleurafwerkingen in bijvoorbeeld mat, glans of een houtafwerking.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze mooie Italiaanse meubels? De Italiaanse meubels zijn verkrijgbaar via Luca Sanitair. Bezoek een verkooppunt bij jou in de buurt of vraag vrijblijvend meer informatie aan via de brochure-aanvraag.

GB Group heeft twaalf verschillende meubelseries in het assortiment met onder andere onderkasten, wandkasten, hoge kasten, topbladen en meubelwastafels. Daarnaast heeft GB nog drie series met spiegels, lampen en accessoires.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen