Badkamermeubels van sloophout

In de badkamer zien we veel natuurlijke elementen. Waskommen en baden hebben vormen uit de natuur en dit  effect wordt verhoogd door de toepassing van hout. Naast de schitterende houten accessoires zoals staande spiegels met een houten frame, zijn houten badkamermeubels een aanwinst voor de badkamer. Wilt u echt iets bijzonders in uw badkamer? Laat dan een badkamermeubel ontwerpen van oud hout zoals steigerhout en sloophout. Maatwerk is mogelijk. Bijvoorbeeld in combinatie met een natuurstenen of betonnen wasbak. Oud hout brengt sfeer in uw badkamer.

Badkamermeubels RestyleXL

Een luxe afgewerkte badkamer, een badkamer in romantische sferen, of juist een strakke, minimalistische badkamer – het kan allemaal met sloophout. RestyleXL maakt badkamermeubels van oud hout - in allerlei vormen en maten. Kleine kastjes, brede meubelen, smalle tafeltjes en robuuste badkamermeubels. De verweerde oude planken geven uw badkamer een authentieke uitstraling. Bovendien zijn meubels van oud hout duurzaam en ecologisch. Zo geeft u hout een tweede kans.

Unieke badkamermeubels van eigen bodem

Bij de meubels van RestyleXL worden vooral oude balken, planken en vloerdelen gebruikt. De houtsoorten zijn steigerhout of oud eiken, oud grenen en oud iepen. Meestal is het hout naturel, maar er wordt ook gekleurd sloophout gebruikt. Dit geeft ieder badkamermeubel een unieke uitstraling.

Betonnen wasbak RestyleXL   Badkamermeubel RestyleXL

 

Stel uw eigen badkamer samen

In de showroom van RestyleXL heeft u de keus uit diverse badkamermeubels. Maar u kunt ook maatwerk badkamermeubels laten maken. Allerlei combinaties zijn mogelijk. Bijvoorbeeld met een natuurstenen of betonnen wasbak. Hiermee geeft u uw badkamer een sfeervolle of juist sobere uitstraling. Ook kranen en spiegels kunt u uitzoeken bij RestyleXL.

Informatie aanvragen bij RestyleXL

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen