pinterest
Mooi! Badkamermeubels & opzetwastafels met Italiaanse design

Mooi! Badkamermeubels & opzetwastafels met Italiaanse design

Kan jouw badkamer wel een zonnige, Zuid Europese touch gebruiken? Dan zijn de nieuwe badkamermeubelen van het Italiaanse merk Ceramica Globo echt iets voor jou. De opzetwastafels en badkamermeubels van de nieuwe OPI-meubellijn hebben verschillende vormen, maten en mooie natuurkleuren en geven je badkamer een unieke Italiaanse look.

Eigentijdse ontwerpen

FotoMooi! Badkamermeubels & opzetwastafels met Italiaanse design 

Kenmerkend voor de OPI-meubels zijn de eigentijdse ontwerpen, de veelzijdigheid en de toepassingsmogelijkheden. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om meubels naar eigen stijl te mixen en matchen. De meubels zijn ontworpen door het Italiaanse ontwerpteam van Angeletti Ruzza Design. Zij hebben er bewust voor gekozen om lichtheid, comfort, strakke lijnen en eenvoud in het mooie design te verwerken. Daaruit zijn zeven unieke badkamermeubels voortgekomen met de aansprekende namen: Bob, Ring, Stripe, Stripe+, Tile, Plain en Woody. Klaar om te worden gemixt en gematcht!

Natuursteen kleuren

FotoMooi! Badkamermeubels & opzetwastafels met Italiaanse design

Deze meubels zijn goed te combineren met 38 opzetwastafels die beschikbaar zijn in diverse vormen, veertien keramiek kleuren en veertien Le Pietre kleuren. Le Pietre kleuren zijn textuurafwerkingen die zijn geïnspireerd op natuursteen. 

FotoMooi! Badkamermeubels & opzetwastafels met Italiaanse design

De OPI-meubellijn is ook een prachtige design toevoeging in de toilet-ruimte. Een echte eyecatcher! 

FotoMooi! Badkamermeubels & opzetwastafels met Italiaanse design

Foto's: Luca Sanitair

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen