Badkamermeubels van Dansani

De nieuwe badkamerserie Curvo van Dansani verenigt lange, rechte vlakken met vloeiende, elegante hoeken tot een stijlvol design zonder overbodige details. Dit zorgt voor een onderscheidende uitstraling die niet eerder te zien was in de badkamer. De badkamermeubels vallen in eerste instantie op door de bijzondere combinatie van rechte, greeploze fronten en de contrasterende ronde hoeken. De matte kleur, wit of grafietgrijze rubberlak, versterkt de kracht van de eenvoud. Maar Curvo niet alleen onderscheidend is in uiterlijk, ook de constructie en functionaliteit zijn vernieuwend.

Wastafel en lade als esthetische eenheid

Het meubel bestaat uit een wandhangend geheel van keramische wastafel en lade. De wastafel en de lade zijn door middel van één frame aan de wand bevestigd. De bediening van de lade is zo licht dat een lichte duw van heup, knie of hand volstaat om de lade fluisterstil te laten sluiten. De bijzondere constructie maakt van de wastafel - uitgevoerd in echt keramisch sanitairporselein - een stijlvol, zelfstandig element. De wastafel en de lade vormen een zuivere, esthetische eenheid waarin harmonie en functionaliteit perfect samen gaan. Voor extra sfeer en functionaliteit is de lade optioneel te voorzien van geïntegreerde verlichting, waardoor de inhoud van de lade bij het openen met zacht licht wordt omgeven.

Badkamermeubel Curvo van Dansani

Spiegel en kasten

De Curvo wastafelcombinatie wordt compleet door hoge, wandhangende kasten en een spiegelkast met de typerende Curvo-belijning van recht en rond. De schappen in de hoge kasten zijn bevestigd aan de deur, waardoor deze meedraaien bij het openen van de deur. Dankzij deze constructie biedt de kast royale, overzichtelijke bergruimte voor allerhande verzorgingsproducten. Als extra functionaliteit is aan de achterkant van de royale kastdeur een flinke passpiegel verborgen; een item dat veelal gemist wordt in de badkamer. De spiegelkast boven de wastafel zet qua sfeer en functionaliteit de puntjes op de i. Deze spiegelkast met ronde hoeken en twee geïntegreerde ronde lichtvelden is voorzien van handige finesses, zoals een stopcontact en energiezuinige LED-verlichting. Doordacht zijn de verplaatsbare opbergschappen, voor opberggemak naar wens. Zo is er ook ruimte te creëren voor hoge flessen, die normaal gesproken nooit passen in de standaard indelingen.

Badkamermeubel Curvo van Dansani

Dansani Curvo is verkrijgbaar in twee maatvoeringen (90 en 120 cm) en in twee kleuren; mat wit of een matte grafietgrijze rubberlak. De uitvoering in mat wit geeft het geheel een elegante, stijlvolle sfeer waarin wastafel en lade lijken samen te smelten. De fluweelzachte grafietgrijze rubberlak geeft de badkamer een meer uitgesproken, karakteristieke sfeer.

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen