Laat je droombadkamer vakkundig installeren

Laat je droombadkamer vakkundig installeren

Droom je over een prachtige badkamer, die helemaal past bij jouw stijl en situatie en voorzien is van alle comfort? Een droombadkamer die jarenlang perfect functioneert, zodat je er heerlijk kan ontspannen? Laat de badkamer dan vakkundig installeren: de garantie voor jarenlang badkamerplezier.

Primabad badkamermeubel verkrijgbaar bij Sanidrome en vakkundig geinstalleerd #primabad #sanidrome #badkamer

De vakmensen van Sanidrõme

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe badkamer, ben je bij Sanidrõme aan het juiste adres. Naast een uitgebreide showroom met inspirerende droombadkamers van kwaliteitsmerken maken zij hét verschil met de inzet van eigen vakmensen. De vakbekwame badkameradviseurs, installateurs en tegelzetters zorgen niet alleen voor deskundig advies en een creatief badkamerontwerp; zij installeren ook vakkundig een nieuwe badkamer. Ook een kleine badkamer kunnen zij met slimme oplossingen omtoveren tot een ware droombadkamer.

In het BadkamerBreed inspiratiemagazine vind je badkamerideeën, inspirerende reportages en de laatste trends en noviteiten voor de badkamer. Download hier een verkorte versie van het magazine. Het volledige gratis magazine kan je ophalen in één van de showrooms bij jou in buurt. We wensen je alvast veel inspiratie!

Badkamerbreed inspiratiemagazine Sanidrome

Sanidrõme realiseert al meer dan 25 jaar de mooiste badkamers in uiteenlopende stijlen. Klanten worden van A t/m Z ontzorgd, hebben één aanspreekpunt en genieten met de kwaliteitsgarantie van Sanidrõme nog vele jaren van de nieuwe badkamer en/of toilet.

Vakkundige installatie van de badkamer met vakmensen van Sanidrome #badkamer #installatie #sanidrome

Brochure over Laat je droombadkamer vakkundig installeren aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP