pinterest
Frisse badkamermuren met Artweger Artwall

Frisse badkamermuren met Artweger Artwall

Eenvoudig en snel de muren en oude tegels van de badkamer vervangen? Dat kan heel makkelijk met de ARTWALL wandpanelen van Artweger. Met dit systeem kan de badkamer renovatie in enkele uren en zonder breekwerk worden gefikst en krijgt je badkamer  een frisse kleur.

Tot voor kort was ARTWALL alleen bedoeld voor renovatie van het bad, ondertussen verovert het systeem de hele badkamer. Of het nu achter de wastafel, douche, het bad of voor een inbouwreservoir wordt toegepast, het is altijd de ideale oplossing. De nieuwste toevoeging is een verbindingsprofiel voor 135°-hoeken. Deze wordt vaak gebruikt bij inbouwreservoirs of vijfhoekige douchewanden. Dit profiel zorgt voor meer mogelijkheden met ARTWALL.

FotoFrisse badkamermuren met Artweger Artwall   FotoFrisse badkamermuren met Artweger Artwall

Eenvoudig installeren

De resistente panelen bestaan uit 8 mm dikke met glasvezel versterkte composietplaten. Ze zijn krasbestendig, vlekbestendig, absoluut waterdicht, verkleuren niet, zijn gemakkelijk schoon te maken en daardoor ideaal voor natte ruimtes. Ook de installatie is simpel: ze worden eenvoudigweg op de bestaande muur of tegelwand gelijmd. De panelen kunnen direct op een gladde ondergrond van beton, gipsplaten, cement, hout of metaal worden bevestigd. Daardoor kan de installateur de renovatie helemaal zelf uitvoeren.

ARTWALL panelen zijn verkrijgbaar in tien verschillende kleuren, universeel of met stijlvol bloemendecor. Naast de wandpanelen zijn bijpassende badpanelen voor TWINLINE 2 verkrijgbaar. Met TWINLINE 2 heeft Artweger al bewezen dat het ook makkelijker kan: het oude bad eruit, een nieuw douchebad erin. Dubbel comfort op dezelfde oppervlakte.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen