Kranen-serie Kludi Amba

Tijdens de ISH 2013 in Frankfurt introduceerde Kludi een serie badkamerkranen waar je blij van wordt. Bij de nieuwe Kludi AMBA serie gaan kwaliteit, design, functionaliteit, duurzaamheid en betaalbaarheid hand in hand. KLUDI AMBA heeft een uniek integraal design, waardoor het lijkt alsof de kraan uit één stuk gegoten is. Alleen een discrete rood/blauw markering verraadt hoe de kraan wordt bediend. De greep die de waterstroom en de temperatuur regelt is slechts prominent aanwezig wanneer de kraan in gebruik is. Na gebruik integreert de greep zich weer in het totaalbeeld. Door dit functionele design verkrijgen de KLUDI AMBA producten een sculpturale verschijningsvorm.

De vorm van de KLUDI AMBA serie is aangepast aan de natuurlijke bewegingen van de hand. Het bedienen van de kraan is daardoor intuïtief. Slechts een vingerbeweging is nodig om het bovengedeelte van de kraan naar achter te bewegen. Deze nauwelijks waarneembare beweging zet de waterstroom in gang, terwijl de temperatuur geregeld kan worden met een lichte draaibeweging. De hoogstaande cartouche-technologie van Kludi maakt een verfijnde afstelling mogelijk.

Het is met de KLUDI AMBA serie gelukt schoonheid te creëren met indrukwekkende uiterlijke en innerlijke waarden. Door de uitstraling nodigt KLUDI AMBA uit om dichterbij te komen en aan te raken. Een blik, een aanraking wordt haast een zintuigelijk heugelijke ervaring door de gestroomlijnde, harmonische contouren, die zijn gecombineerd met aangenaam gladde oppervlakken. Binnenin de kranen regelen de modernste cartouches en thermo-elementen ieder wens van de gebruiker. Van de opbouwthermostaten is de interne watervoering zo geconstrueerd dat de buitenzijde nooit heet kan worden. Alle wastafelmengkranen geven een volle straal. Dat de doorlaat beperkt is, is niet merkbaar. Het is niet voor niets dat de KLUDI AMBA wastafelmengkraan de “IF Design Award” en de “Plus X Award” verkregen heeft.

De KLUDI AMBA accessoires zijn als vanzelfsprekend bijpassend bij de kranen. Het witte keramiek dat in verschillende accessoires wordt toegepast sluit naadloos aan bij de KLUDI FIZZ doucheproducten. Zo is op eenvoudige wijze een harmonieuze badkamer samen te stellen. Vrijwel alle denkbare kraanvarianten, accessoires en doucheproducten zijn per direct en uit voorraad leverbaar.

Deel dit artikel:

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen