Badkamer in Scandinavische stijl. Inspiratie!

Houd jij van een rustige badkamer met lichte kleuren, strakke lijnen en natuurlijke materialen? Laat je dan bij het inrichten van je badkamer inspireren door Scandinavisch design. We geven je inspiratie voor een badkamer in Scandinavische stijl.


Moodboard Thor - Thebalux 

Scandinavisch design

Scandinavisch design is gericht op functionaliteit, minimalisme en natuurlijke materialen. Eenvoudige vormen, ruimte en licht, en vaak lichte kleuren, zoals wit en lichtgrijs, worden gecombineerd met houten accenten en natuurlijke materialen, zoals marmer en graniet. Het resultaat is een rustige en ontspannen ruimte die aanvoelt als een verlengstuk van de natuur. 

Om een Scandinavische look in de badkamer te creëren, is het belangrijk om veel licht in de badkamer te hebben. Gebruik lichtkoepels of lichtdoorlatende raambekleding om natuurlijk licht binnen te laten, en verlicht de ruimte met LED-spots en spiegelverlichting. 

Thor wandkraan - Thebalux

Badkamermeubels en accessoires

Kies voor badkamermeubels met een rustig kleurenpalet. Houten badkamermeubels, stenen wastafels, rieten manden of een vrijstaand bad zijn dan ook niet te missen in dit thema. Voeg een paar minimalistische accessoires toe, zoals planten, handdoeken in neutrale kleuren en simpele spiegels. Denk ook bijvoorbeeld aan houten of stenen accessoires om een natuurlijke en warme uitstraling te creëren. Op deze manier creëer je rust en ruimtelijkheid, precies datgene dat een Scandinavische badkamer uitstraalt.


Thebalux badkamermeubel

Kranen

Kranen vormen een mooi stijlelement in een Scandinavische badkamer. De vier kranen uit de Thor serie geven de badkamer een luxe uitstraling met Scandinavische design-invloeden. Van wastafelkranen, wandkranen en hoge kranen voor opbouwkommen tot thermostatische douche- en badmengkranen in verschillende kleuren, de mooie serie heeft voor elk wat wils.

Tot slot: vermijd rommel. Met handige opbergmanden en wasmanden houd je de badkamer heerlijk opgeruimd. En probeer opbergruimte te creëren door middel van opbergkasten of een inbouwkast. 

Meer Thebalux badkamerinspiratie 

Thebalux

Uw badkamer is pas áf met Thebalux!

Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen