Comfortabele badkamerideeën

Sanidrõme besteedt veel aandacht aan comfortabele badkameroplossingen en denkt graag mee om in de nieuwe badkamer “comfort” het sleutelwoord te laten zijn. UW Badkamer heeft een paar comfortabele badkamer-ideeën voor je op een rij gezet.

Voorbeelden van comfortabele badkameroplossingen

Omdat de badkamer van nu het middelpunt is van welzijn, intimiteit en rust, wordt de sfeer bepaald door een evenwicht van comfort en design.  Douchen wordt een stuk comfortabeler in een royale douchecabine met maximale instapruimte en extra houvast bij de glasuitsparing of aan een verlengde glijstang. Gecombineerd met een vlakke douchebak zonder drempel en desgewenst voorzien van antislip wordt in en uit de douche stappen ook een stuk makkelijker zonder uitglijders.

Inloopdouche met glazen douchewand van HSK

Geen concessies aan design

Het inrichten van een comfortabele, veilige badkamer is heel goed mogelijk zonder concessies te doen aan design. Daarbij hoeft allang niet meer gedacht te worden in termen van speciale producten of hulpmiddelen. Door bij de inrichting van de badkamer goed op het badkamer ontwerp, het materiaal en de productkeuze te letten, kan ook met mooie producten een prachtige, levensloopbestendige badkamer voor alle leeftijden gecreëerd worden. Een comfortabele hocker in dezelfde kleur of houtsoort als het badkamermeubel is mooi én praktisch om de dagelijkse badkamerrituelen zittend op af te werken. Innovaties, zoals de Sunshower en Geberit AquaClean douche wc, stimuleren een goede gezondheid van lichaam en geest. Deze wellness producten zijn echte aanraders voor de comfortabele badkamer.

Badkamermeubels design & comfort via Sanidrome

Kleinere aanpassingen voor meer badkamercomfort

Zelfs met kleinere aanpassingen worden comfort en veiligheid in de badkamer al sterk uitgebreid. Een douchezitje met rugsteun en chromen handgrepen voor stevig houvast bij het bad, toilet of in de douche geven iedereen een veilig gevoel. Net zoals een veilige douchethermostaat of designradiator met makkelijk bereikbare knoppen. En wat te denken van het onderhoudsgemak van een spoelrandloos toilet.

Toilet zonder spoelrand voor onderhoudsgemak - Sanidrome

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen