Luca Sanitair

Design sanitair van Italiaanse bodem

Baden van acryl, Solid Surface & mineral stone

Een vrijstaand bad is een echte trend vandaag de dag. Luca Sanitair heeft een zeer uitgebreid assortiment solid surface, mineral stone en acryl baden met verschillende maten en vormen. Het design is 100% Italiaans en van hoogwaardige kwaliteit. 

Luca Vasca mineral stone en solid surface baden

Een vrijstaand bad kan mooi geplaatst worden op een grotere etage, of in een ruime bad- of slaapkamer met vrije ruimte rondom. In de baden van mineral stone en mat wit solid surface uit de Luca Vasca serie kan je comfortabel 'badderen' en heb je een ontspannen en luxe beleving. De baden zijn volledig massief gegoten. Door de dunne rand van 2,5 cm hebben de Vasca baden een strak en slank design met een heerlijk ruim ligcomfort.  Lees hier meer over de LUVA baden...

Vrijstaand bad van solid surface met Italiaans design - LUVA1800M uit de Vasca serie van Luca Sanitair

Het vrijstaand bad LUVA1800M van solid surface is symmetrisch en heeft een mooie vormgeving. Klik op de foto voor een gratis brochure.

Vrijstaand bad LUVA1850 - assymetrisch ovaalvormig bad van Luca sanitair

LUVA1850M is een asymmetrisch, ovaalvormig bad. Aan de rugkant breder en aan de voetenkant smaller, wat het bad een optimaal ligcomfort geeft. Meer informatie? Klik op de foto. ACTIE! Bij het LUVA1850 vrijstaande solid surface bad in mat wit is in de aanbieding in combinatie met de Bongio vrijstaande badkraan chroom met handdoucheset t/m 31 december 2016! Vraag hier informatie over de actie aan....

Luca Primo acryl baden

De Primo baden van luca Sanitair zijn gemaakt van een dikke kwaliteit acryl met een zeer stevig frame. Acryl heeft de eigenschap om goed te isoleren en voelt daarom bij het baden warm en comfortabel aan. Het Primo bad biedt naast comfort en stevigheid ook een zeer mooie uitstraling. De mantel en het bad vormen samen een compleet, rond en elegant geheel.

Vrijstaand bad van acryl uit de Primo serie van Luca Sanitair

De LUPA1780CR is van hoogglans wit inclusief metalen frame en stelpoten, bad klikker en afvoer met sifon (klik op de foto). Alle Primo baden zijn van acryl en in wit glans. Luca sanitair heeft vrijstaande kranen-series, die qua design perfect bij de Luca baden passen. De badkranen kunnen direct naast het bad geplaatst worden.

Waskom van solid surface met Italiaans design. Waskom LUVA1318 via Luca sanitair

Ook zijn er een aantal bijpassende opzetkommen verkrijgbaar van hetzelfde materiaal, met dezelfde uitstraling en ergonomische vormen als de baden.

Italiaans design van Luca Sanitair

Luca Sanitair verkoopt een groot assortiment sanitair van de Italiaanse designmerken Bongio kranen, DAS radiatoren, badkamermeubels van Adatto Casa, Luca Bagno en Luca Wood, douchedeuren van het eigen Luca Sanitair merk. Tevens verkoopt Luca Sanitair de keramiekmerken Galassia, Hatria en Globo. Alle merken worden in Nederland en Vlaanderen exclusief verkocht via een netwerk van geselecteerde dealers en zijn niet verkrijgbaar via internet. Klik hier voor een dealer in de buurt.

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen