pinterest
Axor Urquiola radiator en kamerscherm

Axor Urquiola radiator en kamerscherm

Met de Axor Urquiola badkamercollectie geeft designer Patricia Urquiola een mooie dimensie aan de badkamer als woonruimte. In dit badkamerconcept, dat in samenwerking met Axor, het designmerk van Hansgrohe door haar werd ontworpen, belicht de Spaanse designer op geheel nieuwe wijze de verhouding tussen intimiteit en samen zijn.

Multifunctionele radiator

FotoAxor Urquiola radiator en kamerscherm

De badkamer wordt een ruimte waar wellness en wonen zich samenvoegen met een vrijstaand, multifunctioneel kamerscherm: de innovatieve Axor Urquiola Paravent radiator. De Paravent verenigt op speelse wijze de functie van kamerscherm en spiegel met de verwarmingsfunctie van een radiator. Zo ontstaat een sfeer die intimiteit en bescherming biedt, zonder de ruimtes compleet van elkaar te scheiden.

De Axor Urquiola Paravent zorgt als radiator voor de gewenste warmte. Dankzij de doordachte technologie kan de radiator vrijstaand gemonteerd en op het bestaande verwarmingscircuit aangesloten worden.

Sfeervol met vloeiende overgangen

FotoAxor Urquiola radiator en kamerscherm
Paravents vinden hun oorsprong in China en Japan. Hier hadden zij de taak om ruimtes te splitsen en van elkaar af te schermen. Via Frankrijk belanden zij in Midden-Europa, waar zij vooral als kamerscherm dienden. De Axor Urquiola Paravent biedt nog meer functies. Bestaande uit losse elementen die aan elkaar gekoppeld worden, lijkt het systeem uiterlijk op de klassieke paravent. Het moderne aspect eraan is dat hij voorzien kan worden van talrijke, snel aan te brengen accessoires: zoals een handdoekhouder, kledinghaak of spiegelelement. Hierdoor is de Axor Urquiola Paravent geheel naar wens functioneel uit te breiden.

Flexibel ruimte-element

Als modulair systeem laat de Axor Urquiola Paravent zich individueel vormgeven en is flexibel in gebruik. De modules in de grootte van 1840 x 553 x 50 mm en een warmtecapaciteit van 730 Watt, zijn in ieder gewenst aantal aan elkaar te koppelen. Zo worden Paravent, radiator, spiegel en garderobe samengevoegd tot één multifunctionele eenheid. Voor de stabiliteit moeten bij deze vrijstaande combinatie minstens twee elementen in een hoek van 120° verbonden worden. In grotere ruimtes kan de Paravent radiator met extra radiatordelen uitgebreid worden, zodat de  verwarmingscapaciteit toeneemt. Deze technische oplossing is zowel eenvoudig als effectief: de aanvoer- en retourleidingen verbinden via de vloer de radiatordelen van de Paravent met het verwarmingscircuit van de badkamerverwarming. De temperatuur van de radiatoren wordt geregeld via een aparte thermostaat die los aan de wand gemonteerd kan worden.

Elegante bekleding
Subtiel design en grootse spiegeloppervlakken onderstrepen de huiselijke sfeer van de Axor Urquiola radiatoren. Niet voor niets ontvingen zij de Design Plus Award 2009.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen