pinterest
Axor gebruikt innovatief materiaal voor badkamer

Axor gebruikt innovatief materiaal voor badkamer

Mineraalmarmer is de lieveling van designers: een hele reeks elementen uit de collecties van Axor, het designermerk van Hansgrohe AG, kan alleen met dit materiaal worden geproduceerd. De mogelijk-heden van design in mineraalmarmer, de slanke vormen en strakke lijnen overstijgen de gebruikelijke vormen bij wastafels, baden en planchetten. Dit biedt ook de ambitieuze badkamerontwerper de kans om veeleisende klanten individuele oplossingen met nieuwe vormen en extra voordelen aan te bieden.

Voor badliefhebbers biedt de Axor Urquiola collectie een bad van mineraalmarmer met niet alleen een hogere rug, die prettig en warm aanvoelt, maar die ook ergonomisch gevormd is. Voor klanten die naar meer handige details verlangen, bieden de openingen in de waskommen en aan het voeteneinde van het bad zich aan als handdoekrek. Deze handige en geraffineerde details kunnen op deze manier alleen gecreëerd worden met mineraalmarmer.

Uiteraard speelt voor de klant ook het onderhoud van de wastafel en het bad een rol. Mineraalmarmer kan eenvoudig worden schoon gemaakt met gangbare reinigingsmiddelen. Kleine krasjes in het oppervlak kunnen met kleurloze autopolish worden weggewerkt.

Advies speelt een steeds prominentere rol
Bij de Axor Bouroullec collectie is mineraalmarmer zelfs de sleutel tot het concept van de nieuwe collectie; de klant heeft de vrijheid om kraanelementen vrij te plaatsen. Hiervoor zijn wastafels nodig waarin de sanitairinstallateur volgens de persoonlijke wensen van de klant gemakkelijk en veilig kan boren. Wastafels van mineraalmarmer zijn hier uiterst geschikt voor. Adviseurs en badkamerontwerpers zijn de partners van de klant als het erom gaat, diens verwachtingen van een badkamer en daarmee de gewenste posities van de afzonderlijke elementen te bepalen.

Axor, het designermerk van Hansgrohe AG, geldt als begrip voor de hoogste kwaliteit en perfect, innovatief design in de exclusieve badkamer. Met een veelvoud aan onafhankelijke, omvangrijke collecties, die Axor in samenwerking met internationaal gerenommeerde architecten en designers zoals Philippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaud, Patricia Urquiola, Ronan en Erwan Bouroullec en Phoenix Design ontwikkelt, biedt het designermerk een brede vormgevingsruimte voor onderscheidende, individuele badkameroplossingen en ruimtevisies. Axor collecties zijn te vinden in Burj Khalifa en de Yoo appartementen in Manhattan, de Bulgari Hotels in Milaan en Bali, het cruiseschip “Queen Mary II”, de Lufthansa First Class Lounge in Frankfurt en het Mandarin Oriental Hotel in Barcelona. Brandmanager is Philippe Grohe (43), kleinzoon van oprichter Hans Grohe.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen