pinterest
De nieuwe ARTWALL van Artweger

De nieuwe ARTWALL van Artweger

Met ARTWALL snel en zonder hak en breekwerk de badkamer in een nieuw jasje steken.

De badkamer in zijn geheel renoveren is vaak een hele klus. Afgezien van het feit dat het vaak een dure ingreep is komt er ook een hoop ongemak bij kijken. De badkamer is een tijdje lang buiten gebruik, troep, geluidsoverlast en ga maar door, Vaker dan niet wordt de badkamer vernieuwd omdat een van de onderdelen het begeeft en de rest van de badkamer nog prima functioneert. Hier heeft Artweger nu iets op gevonden: de ARTWALL voor gedeeltelijke renovatie. Gemakkelijk, schoon en snel te installeren.

ARTWALL onderdelen

ARTWALL elementen bestaan uit met glasvezel versterkte composietplaten met een dikte van 8 mm, die speciaal ontwikkeld zijn voor natte ruimtes. Ze zijn krasvast, vlekafstotend, waterdicht en verkleuren niet. Qua maat kan het compleet worden aangepast aan de wensen van de klant – van de vloer tot aan het plafond. De kleuren varieren van donkergrijs of bordeauxrood, tot aan stralend wit. Zonder de huidige wandtegels te verwijderen kunnen de ARTWALL elementen eenvoudig op de bestaande ondergrond worden vastgelijmd. Omdat ARTWALL een ononderbroken oppervlak is, kan het met het grootste gemak worden gereinigd: geen voegen, die verkleuren en vies worden.

Indien een oud bad wordt ingeruild voor een moderne TWINLINE, kunnen zowel de ARTWALL muurpanelen als het badpaneel van de TWINLINE in dezelfde kleur worden uitgevoerd. Dit zorgt voor een harmonieuze en stijlvolle uitstraling.

FotoDe nieuwe ARTWALL van Artweger   FotoDe nieuwe ARTWALL van Artweger   FotoDe nieuwe ARTWALL van Artweger

ALLES ONDER EEN DAK

Met ARTWALL wordt voor de sanitairspecialist een nieuw werkterrein geopend. Bij iedere gedeeltelijke renovatie ontkomt men er niet aan, tegels los te hakken. Dan is het vaak moeilijk om gelijksoortige, passende tegels te krijgen. Het resultaat is, dat er kleurverschil of verschil in grootte van de tegels ontstaat. Met ARTWALL hoeft men hier zich absoluut geen zorgen meer over te maken. Het is de perfecte achtergrond voor in de douche, en een prachtig kader voor een nieuw bad. Voor de montage hoeft ook geen speciaal gereedschap te worden aangeschaft. Artwall kan door de sanitairspecialist zelf geplaatst worden – alles onder één dak, van de vloer tot aan het plafond. Absolute perfectie.

Badkamer productinformatie

Het creëren van jouw ideale badkamer begint met het kiezen van de juiste producten. Of je nu een volledige renovatie plant of gewoon een paar elementen wilt vernieuwen, gedetailleerde badkamer productinformatie is cruciaal. Hier zijn enkele redenen waarom het belangrijk is om je goed te informeren over badkamerproducten.

Elk badkamerproduct komt met specifieke eigenschappen die je moet overwegen. Denk aan de afmetingen, materialen, en technische specificaties zoals waterverbruik en installatievereisten. Het kennen van deze details helpt je om producten te selecteren die perfect passen in jouw ruimte en voldoen aan jouw functionele behoeften.

Badkamer accessoires

Naast functionaliteit is het esthetische aspect van badkamerproducten ook belangrijk. Informatie over beschikbare stijlen, kleuren en afwerkingen helpt je om een coherente en aantrekkelijke look te creëren die past bij jouw persoonlijke smaak en de rest van je interieur.

Door grondig onderzoek te doen naar badkamerproductinformatie, kun je weloverwogen beslissingen nemen die bijdragen aan het comfort, de functionaliteit en de schoonheid van jouw badkamer. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe douche, badkuip, wastafel of accessoires, goed geïnformeerd zijn is de sleutel tot het realiseren van jouw droombadkamer.

Bestel het Uw-Badkamer Magazine in onze webshop

Wil je altijd op de hoogte zijn van de nieuwste badkamertrends, slimme renovatietips en inspirerende ontwerpen? Bestel het Uw-Badkamer Magazine eenvoudig in onze webshop! Met slechts een paar klikken heb je toegang tot een schat aan informatie en inspiratie voor jouw perfecte badkamer. Of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of gewoon op zoek bent naar de beste producten en ideeën, ons magazine biedt alles wat je nodig hebt. Bezoek onze webshop vandaag nog en verzeker jezelf van de nieuwste editie van Uw-Badkamer Magazine, jouw essentiële gids naar een stijlvolle en functionele badkamer.

Bestel uw-badkamer magazine

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen