De nieuwe ARTWALL van Artweger

Met ARTWALL snel en zonder hak en breekwerk de badkamer in een nieuw jasje steken.

De badkamer in zijn geheel renoveren is vaak een hele klus. Afgezien van het feit dat het vaak een dure ingreep is komt er ook een hoop ongemak bij kijken. De badkamer is een tijdje lang buiten gebruik, troep, geluidsoverlast en ga maar door, Vaker dan niet wordt de badkamer vernieuwd omdat een van de onderdelen het begeeft en de rest van de badkamer nog prima functioneert. Hier heeft Artweger nu iets op gevonden: de ARTWALL voor gedeeltelijke renovatie. Gemakkelijk, schoon en snel te installeren.

ARTWALL onderdelen

ARTWALL elementen bestaan uit met glasvezel versterkte composietplaten met een dikte van 8 mm, die speciaal ontwikkeld zijn voor natte ruimtes. Ze zijn krasvast, vlekafstotend, waterdicht en verkleuren niet. Qua maat kan het compleet worden aangepast aan de wensen van de klant – van de vloer tot aan het plafond. De kleuren varieren van donkergrijs of bordeauxrood, tot aan stralend wit. Zonder de huidige wandtegels te verwijderen kunnen de ARTWALL elementen eenvoudig op de bestaande ondergrond worden vastgelijmd. Omdat ARTWALL een ononderbroken oppervlak is, kan het met het grootste gemak worden gereinigd: geen voegen, die verkleuren en vies worden.

Indien een oud bad wordt ingeruild voor een moderne TWINLINE, kunnen zowel de ARTWALL muurpanelen als het badpaneel van de TWINLINE in dezelfde kleur worden uitgevoerd. Dit zorgt voor een harmonieuze en stijlvolle uitstraling.

Artweger ARTWALL black   Artweger ARTWALL bordeaux   Artweger ARTWALL green

ALLES ONDER EEN DAK

Met ARTWALL wordt voor de sanitairspecialist een nieuw werkterrein geopend. Bij iedere gedeeltelijke renovatie ontkomt men er niet aan, tegels los te hakken. Dan is het vaak moeilijk om gelijksoortige, passende tegels te krijgen. Het resultaat is, dat er kleurverschil of verschil in grootte van de tegels ontstaat. Met ARTWALL hoeft men hier zich absoluut geen zorgen meer over te maken. Het is de perfecte achtergrond voor in de douche, en een prachtig kader voor een nieuw bad. Voor de montage hoeft ook geen speciaal gereedschap te worden aangeschaft. Artwall kan door de sanitairspecialist zelf geplaatst worden – alles onder één dak, van de vloer tot aan het plafond. Absolute perfectie.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen