WISA toilet bedieningspanelen van glas

Sanitair expert WISA heeft een nieuw toilet bedieningspaneel van glas toegevoegd aan de huidige succesvolle Kantos lijn. Deze serie bestond al uit de moderne kunstof en RVS panelen en daar is nu dit paneel van gehard glas aan toegevoegd. Design voor uw toilet. Ook dit paneel is toepasbaar op de WISA XT inbouwsystemen.

Zwevend effect

Om net als in de Delos serie van WISA een zwevend effect te creëren komt dit flinterdunne nieuwe paneel van Kantos optisch iets van de muur af. De panelen zijn zowel top- als frontbediening te krijgen in de kleuren wit en zwart.

 

 

Milieubewust

Duurzaamheid staat ook centraal bij WISA en daarom is het Kantos glazen bedieningspaneel verkrijgbaar in ‘dualflush’. Om water te besparen kan de consument kiezen uit een 3 en een 6 liter spoeling.

Al onze bedieningspanelen zijn ontworpen met de consument en de vakman voor ogen. Het resultaat is een reeks bedieningspanelen met een aansprekende vormgeving en bedieningsgemak voor de gebruiker. En uiteraard met optimale montagevriendelijkheid voor de installateur. Altijd gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit met een gegarandeerde lange levensduur. WISA geeft u 10 jaar garantie en 25 jaar nalevergarantie.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meer producten van Wisa


Toon meer producten

Meld je aan voor de nieuwsbrief