Trendy mat zwart bij Laurens

Trendy mat zwart bij Laurens

Mat zwart domineert nog steeds het interieur, ook in de badkamer. En dan vooral mat zwarte stalen frames en badkamerradiatoren. Ook Laurens Radiatoren doet mee aan deze trend met de Boo-Lite. Een speciaal ontworpen frame met slanke spijlen.

Passend en compleet

Laurens radiatoren

In een badkamer met een mat zwart omlijste douchecabine en mat zwarte kranen past een radiator in dezelfde kleuren perfect.

Zwarte radiator met industriele uitstraling voor de badkamer. Boo-Lite van Laurens Radiatoren #radiator #desigradiator #badkamer #industrieel #laurens

De Boo-Lite is er in een CV uitvoering en elektrisch. Naast zwart is deze radiator ook verkrijgbaar in alle andere kleuren!

Laurens radiatoren

Ook de elegante badkamer radiator Labyrinth, is een recente innovatie. Met meer dan 100 kleuren en afwerkingen is deze radiator toepasbaar in vrijwel elke ruimte. Deze volledig nieuw ontwikkelde radiator is kenmerkend door zijn eenvoudige en luchtige ontwerp dat adequaat kan worden gebruikt in zowel woonkamers als badkamers. Doordat deze designradiator is gepoederlakt met dubbele coating, is hij goed beschermd tegen roest.

Meer weten over Laurens Radiatoren? Kijk hier en vraag vrijblijvend informatie aan.   

Brochure over Trendy mat zwart bij Laurens aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP