JEE-O

We energise your moments

Eeneiige tweeling: bad en basin van Jee-O

Een ei hoort erbij hebben ze vast gedacht bij JEE-O tijdens het ontwerpen van een nieuw vrijstaand bad. Het eivormige bad Elaine is een echte eye-catcher in elke badkamer. De materiaalkeuze van het bad is wit DADOquartz. Prachtig en zijdezacht materiaal waardoor de sculpturale vorm en de belijning van het bad helemaal tot zijn recht komt. In dezelfde stijl is er de bijpassende opzetwastafel. Een een-eiige tweeling in de badkamer! Hierdoor is het creatieve JEE-O bad en bassin een unieke combinatie en een lust voor het oog.

JEE-O ei bad Eliane   JEE-O waskom ei Eliane

 

Ontwerp van het ei bad met DADOQuartz

Zo’n mooi bad ontwerp, geheel in de stijl en trends van nu voldoet het bad Elaine aan elke wens van de consument. De gelijke vormen en rondingen brengen rust in de badkamer. Organisch, elegant en vrouwelijk staat Elaine haar mannetje in zowel modern als klassieke badkamers. Ook aan de technische snufjes is gedacht met een ingebouwd overloopsysteem. Minimalistisch vormgegeven met maximale allure dankzij het innovatieve DADOquartz van JEE-O

JEE-O bad Eliane

Do-Re-Mi-Fa-Sol-La-Ti DADO 

DADOquartz? Het is een van de nieuwste materialen die voor baden en wastafels wordt toegepast. DADOquartz is een zogenaamd full-bodied product: een nietporeus mengsel van hars en kwarts, dat in een bepaalde vorm wordt gegoten. Het materiaal heeft veel pluspunten: zo voelt het zijdezacht aan, is het vlek- en krasbestendig, antibacterieel en kleurvast. En dankzij de goede warmte-isolerende eigenschappen, blijft het badwater heerlijk lang op temperatuur. Kortom: een steengoed, zeer duurzaam materiaal met een eco-vriendelijk karakter. En met maar liefst 25 jaar garantie. 

Opzet-wastafel

Het meest design-like item in de badkamer is zonder twijfel de wastafel. Vooral de opzetmodellen zijn op dit moment populair. Logisch dus dat JEE-O bij het bad Elaine ook de bijpassende opzetwastafels biedt. In dezelfde organische vormgeving, met dezelfde dikke rand. Bijpassende kranen zitten ook in het assortiment van JEE-O. Van highrisers voor naast het bad tot wandkranen voor boven de opzetwastafels. En daarmee is het creatieve concept compleet. 

Design zonder poespas

Het creatieve brein achter JEE-O, Lammert Moerman, is zeer tevreden met deze nieuwe aanvulling in de DADOquartz-collectie. ‘Elaine past volledig in het DNA van JEE-O; producten voor levensgenieters waarbij functionaliteit, luxe en comfort hand in hand gaan met onderscheidend design zonder poespas.’

BROCHURE AANVRAGEN

Jee-O Bathroom Collection -
Jee-O Bathroom Collection

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen