Raindance Select: douchen met één druk op de knop

Raindance Select: douchen met één druk op de knop

Met één bedieningsknop biedt de nieuwe Raindance Select S120 handdouche 3 straalsoorten

Drie douches in een krijg je bij de nieuwe Raindance Select S120 3jet handdouche van Hansgrohe. Heerlijk douchen kan onder de volle, zachte, met lucht verrijkte RainAir-straal, shampoo uitspoelen gaat het beste met de krachtige Rain regenstraal en de roterende Whirl-straal in het middenvan de douchekop zorgt voor een intensieve massage, ideaal om spierspanningen weg te masseren

   


Eén simpele druk op de grote Select-knop is voldoende om tussen de straalsoorten te wisselen. Deze is ergonomisch vooraan de greep en in de buurt van de duim geplaatst. Dat maakt een zeer snelle bediening met slechts één hand mogelijk, zelfs als de douche aan de douchestang hangt. Ook het reinigen van de douchekop gaat heel eenvoudig: kalkafzettingen zijn dankzij de siliconen noppen van het QuickClean anti-kalksysteem snel en met slechts één vinger weg te wrijven.

   


Keuzemogelijkheden in design en duurzaamheid

De nieuwe Raindance Select S 120 3jet handdouche heeft een elegant rond design dat perfect combineert met verschillende badkamerstijlen en andere douche-producten. Naast de uitvoering in volledig chroom is de handdouche er ook in een wit/chroom uitvoering met witte straalschijf in een glanzend chromen douchekop. De nieuwe Raindance Select S 120 3jet handdouche is ook beschikbaar in een set met bijpassende glijstang en zeepschaal. Voor liefhebbers van organisch design is er ook een E 120 variant in een rechthoekige uitvoering. Op het gebied van water- en energieverbruik valt er eveneens te kiezen: de handdouche is verkrijgbaar in een EcoSmart uitvoering die de doorstroom met zo’n 40% reduceert met behoud van comfort.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief