De inbouw wandmengkraan van KLUDI BALANCE

De inbouw wandmengkraan van KLUDI BALANCE

KLUDI heeft zijn bekroonde serie KLUDI BALANCE uitgebreid met een inbouw wandmengkraan, die zeer goed geschikt is voor gebruik in combinatie met een waskom. De serie wordt gekarakteriseerd door strakke vlakken en heldere lijnen. Door de combinatie met softe rondingen, zijn de producten van de serie KLUDI BALANCE geschikt voor badkamers die actuele trends vooruit zijn, maar ook voor traditionele badkamerontwerpen.

De waskom is een opkomende trend in de huidige badkamer. KLUDI speelt hier mooi op in met de nieuwe tweegats inbouw wandmengkraan voor de wastafel van de KLUDI BALANCE serie. De wandmengkraan is voorzien van de waterbesparende S-pointer perlator, die Kludi in vele producten toepast. De richting van de waterstraal van deze S-pointer perlator kan met één vingerbeweging en zonder gereedschap tien graden versteld worden. De plaats waar de waterstraal de wastafel raakt, is daarmee aan te passen aan de vorm van de wastafel.

Kludi Balance wandmengkraan  


De cilindrische uitloop van de KLUDI BALANCE wandmengkraan is in de lengtes 180 en 230 mm verkrijgbaar. De kranen zijn vrijwel overal toepasbaar, door de geringe inbouwdiepte van 45mm (tot max. 75mm) van het inbouwdeel. KLUDI  BALANCE producten zijn met de PLUS X Award 2011 en de iF Design Award 2012 gekroond en hebben zoals alle KLUDI producten 5 jaar garantie.

Brochure over De inbouw wandmengkraan van KLUDI BALANCE aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meer producten van Kludi


Toon meer producten

Meld je aan voor de nieuwsbrief