6 x tegels in de badkamer

6 x tegels in de badkamer

Tegelspecialist Motto by Mosa heeft zes geweldige badkamersferen samengesteld ter inspiratie. Zo wordt het voor jou veel gemakkelijker om keuzes te maken bij het samenstellen van je droombadkamer. Want, de basis voor elke nieuwe badkamer begint met het uitzoeken van tegels. Er zijn zes sferen wand- en vloertegels die qua kleur en formaat perfect bij elkaar passen. 

Serene

Motto by Mosa tegels

Veel mensen kiezen voor wit in de badkamer, omdat het helder, licht is en een cleane indruk geeft. Bovendien kun je met witte tegels alle kanten op. Denk aan minimalistisch met witte voegen of als contrast met een donkere voeg. Kies je voor wit aan de muur, dan adviseren de  ontwerpers van Mosa voor grijze of beige vloertegels. 

Expressive

Badkamertegels motto by mosa

Wat een vrolijke badkamer wordt het wanneer je twee zachte kleuren met elkaar combineert. Groen is de kleur van dit moment, maar is ook tijdloos in combinatie met wit. De kleuren op de vloer zijn bij voorkeur ook groen. 

Noble

motto by mosa Noble tegels

Wil je een meer industriële sfeer in je badkamer creëren, dan kom je al snel uit bij grijstinten. Deze koele tegelkleuren zien er nog stoerder uit met een donkere voeg. De ontwerpers van Mosa lieten zich inspireren door beton en zand. 

Natural

Motto by Mosa badkamertegels 

In de sfeercollectie Natural van Motto by Mosa maken de zandkleuren een harmonieus geheel van je badkamer. Dit kleurenpalet bestaat uit tonen die je terugziet in de natuur. Daarom zijn deze kleuren ook zo populair bij de spa-look. De ontwerpers adviseren een subtiel lijnenspel met lichte voegen om de stijl af te maken.

Cosy

Motto by mosa badkamertegels Cosy

Warm en koel, aards en wit. Het is de perfecte combinatie om je badkamer een vertrouwd gevoel te laten geven. De ontwerpers maakten verschillende patronen waarbij je zelf het accent kunt kiezen. 

Royal

Motto by Mosa royal tegels

Ja, wie wil opvallen kiest deze tegel: uitgesproken en donker. De kleurencombinatie geeft je badkamer een luxe uitstraling. Door deze donkere tint te combineren met witte tegels behoud je een ruimtelijk effect en creëer je ook nog eens een prachtig contrast.  

Motto by Mosa badkamerinspiratie. Douche met tegels badkamersfeer Royal #douche #tegels #badkamertegels #groen #royal #badkamerinspiratie #mottobymosa

Wil je meer tegelinspiratie voor de badkamer vraag dan de inspirerende tegelbrochure aan. Bezoek ook eens de Motto by Mosa website voor veel inspiratie en informatie

Brochure over 6 x tegels in de badkamer aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP