MGS Kranen - Meer van het merk MGS Kranen

Product in beeld 8 Nieuws 0 Dealers 0

MGS badkamer stalen wandkraan

De MGS MB 291 is badkamer wandkraan. Deze massief stalen wandkraan heeft een losse bedieningsknop. Met zijn minimalistisch design geeft deze wandkraan, de badkamer een stijlvolle e... meer »

MGS wastafelkraan mat zwart staal

De MGS MB289 wastafelkraan is ook te leveren in mat zwart massief staal. Deze kraan heeft een geïntegreerde mousseur. Als optie is de wastafelkraan van MGS ver verkrijgen met ... meer »

MGS MB268 wand wastafelkraan

De wastafelkraan MB268 van MGS, is een wand wastafelkraan met losse bedieningshendel. De wastafelkraan is van massief RVS en verkrijgbaar in mat geborsteld of glans gepolijst. Fot... meer »

MGS MB289 RVS wastafelkraan

De MGS MB289 wastafelkraan heeft een geïntegreerde mousseur, waardoor het water zachter wordt. Deze kraan is als optie verkrijgbaar met geribbelde hendel. De kraan is geheel v... meer »

MGS PVD Zwarte douchekraan

MGS kranen staan vooral bekend vanwege het materiaal, 100% massief staal, het kenmerk. Als een van de eerste fabrikanten heeft MGS het lef gehad om hiervan kranen te fabr... meer »

MGS kraan MB 278 en MB288

De nieuwe MGS MB288 van Modulnova is een wandkraan met losse bediening. De materiaalkeuzen en technische hoogstandjes maken deze kraan bijzonder. Zoals gebruikelijk voor MGS is de ... meer »

MGS CB200 wastafelkraan

MGS CB200 is een wastafelkraan van massief RVS met 2 losse bedieningshendels. Deze bedieningshendels zijn vrij plaatsbaar. De uitloop is draaibaar. Het ontwerp is onderscheidend do... meer »

MGS regendouche MS05

De MGS SO5 is een combinatie van een regendouche met een waterval. De douche van massief rvs biedt ultiem watergenot voor onder de douche. Mooi in combinatie met de thermostaat kra... meer »