MijnBAD - Meer van het merk MijnBAD

Product in beeld 8 Nieuws 2 Dealers 32

Salgar badkamermeubels

Salgar badmeubelen zijn is een Spaans bedrijf dat al sinds 1948 top kwaliteit badmeubelen maakt. Het bedrijf staat bekend om de uitstekende kwaliteit en een perfecte service.... meer »

Puris badmeubels

De badkamermeubels van Puris zijn van hoge kwaliteit en zeer functioneel. Bovendien brengen ze sfeer en flair in de badkamer. Badmeubelproducent Puris Bad GmbH Co. KG werd opgerich... meer »

Pelipal badkamermeubels

De badkamermeubel-collectie van Pelipal heeft badmeubels met tijdloos design en met modern design in iedere afmeting. Verkrijgbaar met wastafels van mineraalmarmer, keramiek of gla... meer »

Mezquita badmeubels

Mezquita badmeubelen komen uit Spanje, waar het bedrijf Agoncillo vooral bekend staat om de innovatieve producten. Mooi design voor de badkamer en verkrijgbaar via de dealers van M... meer »

Badkamermeubels Gijs Frankenhuis

Hoogwaardige badkamermeubels met een simpele en ingetogen vormgeving; de meubelcollecties voor de badkamer van Gijs Frankenhuis BV kenmerken zich door een even trendsettend als tij... meer »

MijnBad badkamermeubel Llum en Soul

De badkamermeubels Lium en Soul onderscheiden zich in design én afwerking. • badmeubel volledig van mdf, fronten 18 mm dikte en korpus 25 mm dikte• gelakt in twee... meer »

Wavedesign 2.0 baden

Het nieuwe assortiment Wavedesign 2.0 bevat mooie strakke inbouwbaden in diverse modellen. In te voegen in elke ruimte, groot of klein. In dit nieuwe programma zijn ook een ze... meer »

Wavedesign 2.0 massagesystemen

Wavedesign 2.0 is een massagesysteem voor ieders budget en wensen. De massagesystemen worden per order samengesteld en gefabriceerd. Dit heeft als voordeel dat u uw massagebad gehe... meer »