pinterest
Totaaltegel Hegelsom uit HEGELSOM

Totaaltegel Hegelsom

TOTAALTEGEL - HELEMAAL THUIS IN TEGELS. In onze showroom en showtuin in Hegelsom zijn diverse keramiek en natuursteen tegels in groter oppervlak te bekijken. Wij hebben de merken Capri, Cercom, Coem, Cottoceramix, Cotto D'este, Dom design lab, Edimax Astor, Ergon, Fioranse, Flaminia, Flaviker, Isla, Kronos, Provenza, Ragno, Sant' Agostino, Vallelunga, Arti-stone, Stardos, Redsun, Dado, Harmony en Emil ceramica, Ons assortiment bestaat uit vloertegels, wandtegels, terrastegels, mozaiek matjes, stonepanels maar ook bestrating en bouwmaterialen. Je bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen in onze showroom en showtuin. Wil je een uitgebreid advies? Maak dan even vooraf een afspraak.   Tot ziens in onze showroom.

Totaaltegel Hegelsom
Stationsstraat 162
5963 AC HEGELSOM

T: 077-8514973
E: sales@totaaltegel.nl
Bezoek de website

Openingstijden

Maandag: Geopend 13:00 - 17:00
Dinsdag: Geopend 09:00 - 17:00
Woensdag: Geopend 09:00 - 17:00
Donderdag: Geopend 09:00 - 17:00
Vrijdag: Geopend 09:00 - 17:00
Zaterdag: Geopend 09:30 - 15:00
Zondag: Gesloten

Wij verkopen de volgende merken:

CIR
Colli
Ergon
Provenza
Sant Agostino
banner

Badkamer specialisten

Een goede voorbereiding is essentieel als je een nieuwe badkamer gaat kopen. Met de juiste dealer aan je zijde, krijg je niet alleen toegang tot een breed scala aan kwaliteitsproducten, maar ook deskundig advies op maat. Deze specialisten helpen je bij het kiezen van de perfecte badkamer die past bij jouw levensstijl en de architectuur van je huis. Ze bieden ondersteuning bij de installatie en geven onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je badkamer jarenlang meegaat.

Badkamer dealers

Dealers van badkamers bieden niet alleen een breed aanbod aan badkamers en badkamerproducten, maar ook waardevol advies en ondersteuning om je te helpen de perfecte keuze te maken. Of je nu op zoek bent naar een traditionele badkamer, een moderne wastafelkraan, of een milieuvriendelijke inloopdouche, een goede dealer heeft alles wat je nodig hebt. Ze bieden gedetailleerde productinformatie, showroommodellen en zelfs demonstraties om je een duidelijk beeld te geven van wat elke badkamer te bieden heeft en welke aan jouw wensen voldoet. 

Badkamer ideeën

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor de perfecte badkamer? Van moderne badkamers en inloopdouches tot vrijstaande badkuipen en buitenbaden, ontdek welke badkamerstijl bij jou past. Of je nu droomt van een klassieke badkamer, een strakke moderne badkamer, of een milieuvriendelijke oplossing, er zijn talloze ontwerpen en stijlen om uit te kiezen. Maar laat je eerst goed informeren! Naast inspirerende blogs en nieuwsartikelen kun je ook het Badkamermagazine bestellen voor frisse inspiratie en handige tips. Ontdek welke merken er zijn en welke aansluiten bij jouw smaak. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen