pinterest
Keuken3000 Weening uit GRONINGEN

Keuken3000 Weening

Keukens in Groningen. Keuken3000 Weening, Reina en Erik Weening- moeder en zoon- welke al bestaat sinds 1924 is gevestigd in de bekende wijk de Oosterpoort. Begonnen toen als een zaak in ijzerwaren,doe het zelf- en huishoudelijke artikelen, en waar in 1976 de tak keukens bijkwam. Onze klanten komen uit heel nederland. De klant, u dus wordt door ons als eigenaars persoonlijk geholpen, en dat biedt voordelen. Wij zijn 100 % betrokken bij de zaak, met onze ruime ervaring, wij adviseren, maar u beslist, en met die beslissing houdt u er een goed gevoel  aan over en daar gaat het toch om. Niet voor niets handelen we naar het volgende principe : bij ons worden keukens niet verkocht, maar gekocht. En welke keukens dat zijn ? we hebben voor iedere smaak wel wat in huis- kom eens op visite en overtuig u zelf bij KEUKEN3000 Weening. Keukenrenovatie : Soms is de basis van uw keuken nog goed en kan er worden volstaan met een renovatie, dus deurtjes, werkblad en of nieuw apparatuur, ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Tot ziens in onze showroom, KEUKEN3000 Weening.

Keuken3000 Weening
Meeuwerderweg 44-46
9724 EV GRONINGEN

T: 050-3123288
E: groningen@keuken3000.nl
Bezoek de website

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Geopend 09:00 - 18:00
Woensdag: Geopend 09:00 - 18:00
Donderdag: Geopend 09:00 - 18:00
Vrijdag: Geopend 09:00 - 18:00
Zaterdag: Geopend 10:00 - 16:00
Zondag: Gesloten
Openingstijd maandag op afspraak en koopavond ook.

Wij verkopen de volgende merken:

AEG
Bosch
Concept Swiss
Cosentino
Damixa
Doeco
Fenix NTM
Floww
KWC
Leicht
Liebherr
Montapanel
NEFF
Nobilia
Novy
Pitt cooking
Plasmanorm
Reginox
Silestone
Zanussi

Badkamer specialisten

Een goede voorbereiding is essentieel als je een nieuwe badkamer gaat kopen. Met de juiste dealer aan je zijde, krijg je niet alleen toegang tot een breed scala aan kwaliteitsproducten, maar ook deskundig advies op maat. Deze specialisten helpen je bij het kiezen van de perfecte badkamer die past bij jouw levensstijl en de architectuur van je huis. Ze bieden ondersteuning bij de installatie en geven onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je badkamer jarenlang meegaat.

Badkamer dealers

Dealers van badkamers bieden niet alleen een breed aanbod aan badkamers en badkamerproducten, maar ook waardevol advies en ondersteuning om je te helpen de perfecte keuze te maken. Of je nu op zoek bent naar een traditionele badkamer, een moderne wastafelkraan, of een milieuvriendelijke inloopdouche, een goede dealer heeft alles wat je nodig hebt. Ze bieden gedetailleerde productinformatie, showroommodellen en zelfs demonstraties om je een duidelijk beeld te geven van wat elke badkamer te bieden heeft en welke aan jouw wensen voldoet. 

Badkamer ideeën

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor de perfecte badkamer? Van moderne badkamers en inloopdouches tot vrijstaande badkuipen en buitenbaden, ontdek welke badkamerstijl bij jou past. Of je nu droomt van een klassieke badkamer, een strakke moderne badkamer, of een milieuvriendelijke oplossing, er zijn talloze ontwerpen en stijlen om uit te kiezen. Maar laat je eerst goed informeren! Naast inspirerende blogs en nieuwsartikelen kun je ook het Badkamermagazine bestellen voor frisse inspiratie en handige tips. Ontdek welke merken er zijn en welke aansluiten bij jouw smaak. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen