pinterest
bulthaup Nijmegen uit NIJMEGEN

bulthaup Nijmegen

Welkom bij bulthaup Nijmegen, een vertrouwde partner met jarenlange ervaring in het ontwerpen, inrichten en installeren van bulthaup keukenruimtes. Met veel plezier gaan we samen met u op zoek naar het perfecte keukenontwerp, geheel afgestemd op uw gebruik en wensen. Door onze ervaring in maatwerk en andere kijk op het indelen van ruimtes komen we vaak tot verrassende en efficiënte ontwerpen waar u zelf niet aan had gedacht. Door het gebruik van de juiste mix van materialen, vormen en texturen brengen we balans in een leefruimte. Zo creëren we samen met u een omgeving waarin iedereen graag thuiskomt. Er gaat immers niks boven een samenkomst van familie en vrienden. Want een bulthaup keuken is veel meer dan alleen een plek om te koken en te tafelen. Schuif aan bij ons in Nijmegen, we nemen ruim de tijd om samen met u de ideale ontmoetingsruimte te creëren, een plek waar beleving tot leven komt. Eigenaar Vincent vormt samen met Josefien en Tessa het team van bulthaup Nijmegen. Het ontwerpen van de perfecte keuken is een kwestie van goed luisteren. Met hun klanten gaan zij in overleg om te komen tot een keukenontwerp dat functioneel is en voldoet aan alle persoonlijke wensen van de klanten.
bulthaup Nijmegen
Energieweg 74
6541 CZ NIJMEGEN

T: 024-3220930
E: info@bulthaupnijmegen.nl
Bezoek de website

Openingstijden

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Geopend 10:00 - 17:00
Woensdag: Geopend 10:00 - 17:00
Donderdag: Geopend 10:00 - 17:00
Vrijdag: Geopend 10:00 - 17:00
Zaterdag: Geopend 10:00 - 17:00
Zondag: Gesloten

Wij verkopen de volgende merken:

bulthaup
banner
banner

Badkamer specialisten

Een goede voorbereiding is essentieel als je een nieuwe badkamer gaat kopen. Met de juiste dealer aan je zijde, krijg je niet alleen toegang tot een breed scala aan kwaliteitsproducten, maar ook deskundig advies op maat. Deze specialisten helpen je bij het kiezen van de perfecte badkamer die past bij jouw levensstijl en de architectuur van je huis. Ze bieden ondersteuning bij de installatie en geven onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je badkamer jarenlang meegaat.

Badkamer dealers

Dealers van badkamers bieden niet alleen een breed aanbod aan badkamers en badkamerproducten, maar ook waardevol advies en ondersteuning om je te helpen de perfecte keuze te maken. Of je nu op zoek bent naar een traditionele badkamer, een moderne wastafelkraan, of een milieuvriendelijke inloopdouche, een goede dealer heeft alles wat je nodig hebt. Ze bieden gedetailleerde productinformatie, showroommodellen en zelfs demonstraties om je een duidelijk beeld te geven van wat elke badkamer te bieden heeft en welke aan jouw wensen voldoet. 

Badkamer ideeën

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor de perfecte badkamer? Van moderne badkamers en inloopdouches tot vrijstaande badkuipen en buitenbaden, ontdek welke badkamerstijl bij jou past. Of je nu droomt van een klassieke badkamer, een strakke moderne badkamer, of een milieuvriendelijke oplossing, er zijn talloze ontwerpen en stijlen om uit te kiezen. Maar laat je eerst goed informeren! Naast inspirerende blogs en nieuwsartikelen kun je ook het Badkamermagazine bestellen voor frisse inspiratie en handige tips. Ontdek welke merken er zijn en welke aansluiten bij jouw smaak. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen