pinterest
Van Oosten Installatie B.V. uit TERNEUZEN

Van Oosten Installatie B.V.

“Wij beschouwen iedere badkamer als een nieuwe, creatieve en vakkundige uitdaging. Jouw persoonlijke wensen staan daarbij centraal. Daar nemen we ook graag de tijd voor. Heb je fysieke beperkingen dan houden wij hier uiteraard rekening mee. Zo komen we samen tot een ontwerp. Maatwerk en eigentijds sanitair. Je kunt aan de hand van ons ontwerp een keuze maken uit een ruim aanbod aan sanitair in verschillende stijlen en prijsklassen. Je zijn je graag van dienst en uiteraard nemen we de volledige montage desgewenst ook voor onze rekening. Totale ontzorging van offerte tot oplevering!"
Van Oosten Installatie B.V.
Industrieweg 7
4538 AG TERNEUZEN

T: 0115-696083 of 06-13937278
E: algemeen@vanoosteninstallatie.nl
Bezoek de website

Wij zijn aangesloten bij:

Aangesloten bij Mijn bad in stijl

Wij verkopen de volgende merken:

banner
banner

Badkamer specialisten

Een goede voorbereiding is essentieel als je een nieuwe badkamer gaat kopen. Met de juiste dealer aan je zijde, krijg je niet alleen toegang tot een breed scala aan kwaliteitsproducten, maar ook deskundig advies op maat. Deze specialisten helpen je bij het kiezen van de perfecte badkamer die past bij jouw levensstijl en de architectuur van je huis. Ze bieden ondersteuning bij de installatie en geven onderhoudstips om ervoor te zorgen dat je badkamer jarenlang meegaat.

Badkamer dealers

Dealers van badkamers bieden niet alleen een breed aanbod aan badkamers en badkamerproducten, maar ook waardevol advies en ondersteuning om je te helpen de perfecte keuze te maken. Of je nu op zoek bent naar een traditionele badkamer, een moderne wastafelkraan, of een milieuvriendelijke inloopdouche, een goede dealer heeft alles wat je nodig hebt. Ze bieden gedetailleerde productinformatie, showroommodellen en zelfs demonstraties om je een duidelijk beeld te geven van wat elke badkamer te bieden heeft en welke aan jouw wensen voldoet. 

Badkamer ideeën

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor de perfecte badkamer? Van moderne badkamers en inloopdouches tot vrijstaande badkuipen en buitenbaden, ontdek welke badkamerstijl bij jou past. Of je nu droomt van een klassieke badkamer, een strakke moderne badkamer, of een milieuvriendelijke oplossing, er zijn talloze ontwerpen en stijlen om uit te kiezen. Maar laat je eerst goed informeren! Naast inspirerende blogs en nieuwsartikelen kun je ook het Badkamermagazine bestellen voor frisse inspiratie en handige tips. Ontdek welke merken er zijn en welke aansluiten bij jouw smaak. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen