pinterest
Zo vind jij het ideale vloerkleed voor in je badkamer

Zo vind jij het ideale vloerkleed voor in je badkamer

Wil je een speciaal ontwerp om je interieur compleet te maken, nooit meer last hebben van koude voeten of misschien zelfs een vloerkleed voor buiten in de tuin? Als je op zoek bent naar een vloerkleed, maar je weet niet waar je moet beginnen, dan kun je op genoeg plekken op het internet een vloedkleed kopen. We helpen je hierbij graag met dit eenvoudige stappenplan om een vloerkleed uit te zoeken.

Kies het juiste materiaal

In de badkamer is het vochtig, dus je moet voorzichtig zijn met het kiezen van een vloerkleed. Natuurlijke materialen zijn niet altijd geschikt voor vochtige ruimtes. Gelukkig heeft Volero wel vloerkleden die wel tegen water kunnen. Ons advies is om een vloerkleed van polypropyleen te nemen. Deze vloerkleden blijven mooi, zelfs als ze nat worden.

Voorkom uitglijden op een gladde badkamervloer

Heb je een gladde tegelvloer in de badkamer? Vergeet dan niet om een anti-slip vloerkleed te gebruiken. Je wilt natuurlijk niet uitglijden in de badkamer. Een anti-slip vloerkleed zorgt ervoor dat je kleed op zijn plek blijft liggen, vooral bij kinderen komt dit erg goed van pas.

Verschillende vormen en maten vloerkleden

Afhankelijk van de ruimte in je badkamer is er een breed assortiment vloerkleden in verschillende vormen en maten. Is je badkamer lang en smal? Kies dan voor een loper. Deze zijn vaak goedkoper dan grote vloerkleden en geven een chique uitstraling. Heb je een vierkante badkamer? Doorbreek de rechte vormen met ronde vloerkleden.

Kies een rond vloerkleed met een mooi patroon

Heb je een andere vloermaat? Misschien is het combineren van verschillende kleine vloerkleden iets voor jou! Leg ze op elkaar en zorg ervoor dat ze bij elkaar passen, bijvoorbeeld in dezelfde stijl zoals kelim of modern, om een stijlvol effect te creëren.

Het schoonmaken kan lastig zijn

Als je per ongeluk vloeibare make-up of bleekmiddel morst op steen of tegels, kun je ze gemakkelijk schoonmaken. Maar als er vlekken op het tapijt komen door iets wat erop valt, is het moeilijker om schoon te maken. Universele schoonmaakmiddelen werken zelden goed op tapijten. Je moet elke soort vlek anders behandelen.

Een tapijt als oplossing 

Tapijten en lopers zijn erg populair geworden omdat ze een groot gebied kunnen bedekken. Ze voelen warm en zacht aan onder je voeten, net als badmatten, en ze hebben ook een antislip laag. Ze kunnen helpen om vocht in je huis onder controle te houden. Bovendien kun je het tapijt gewoon in de wasmachine en droger stoppen en lelijke vlekken gemakkelijk verwijderen.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen