pinterest
Wat is het ideale licht voor de badkamer?

Wat is het ideale licht voor de badkamer?

Wanneer je je badkamer gaat verbouwen of wanneer je een compleet nieuwe badkamer plaatst, is het belangrijk om goed na te denken over de juiste verlichting in de badkamer. Belangrijk is dat de verlichting waterdicht is, maar je wilt natuurlijk ook de juiste sfeer in de badkamer creëren. Het is dan ook aan te raden om te kijken naar de mogelijkheden van LED verlichting in de vorm van LED spots. Er zijn veel verschillende soorten LED spots zodat er altijd wel geschikte LED verlichting is voor jouw badkamer en jouw wensen en behoeften. Met LED verlichting draag je bij aan het milieu en je bespaart je ook nog eens op je energierekening. Bovendien is LED verlichting hartstikke veilig omdat de lampen niet warm worden en ook geen warmte uitstralen. Dit maakt ze geschikt voor de badkamer en voor plaatsing achter bijvoorbeeld spiegels of handdoekhouders.

Wat is geschikte verlichting voor de badkamer? 

In de badkamer wil je het liefste kunnen wisselen tussen lichtintensiteiten. Wanneer je je make-up op doet wil je het liefste voldoende licht, maar wanneer je lekker in bad zit mag het licht wel wat gedimd worden. LED verlichting is daardoor ideaal omdat je de verlichting kan dimmen. Hierdoor kan je zelf de perfecte sfeer bepalen en past het type verlichting altijd bij je verwachtingen. Omdat het een badkamer betreft komt er veel vocht en stoom vrij. Het is dan ook belangrijk dat de verlichting waterdicht is zodat deze geschikt is voor de badkamer. De mate van waterdichtheid kan je meten met de waterdichtheid classificering. Het is hierbij belangrijk dat het tweede cijfer een 5 of hoger is om de verlichting in de badkamer te kunnen plaatsen.

Ga voor een intieme sfeer met de LED spots

Wanneer je in bad zit wil je graag optimaal ontspannen. Dat lukt het beste met warme verlichting op een lage lichtintensiteit en met een warme uitstraling. De LED verlichting in de vorm van LED spots creëren dan een intieme sfeer waar je heerlijk bij weg kan dromen. Ontspan en geniet met prachtige verlichting die ook nog eens dimbaar is. Kies de sfeer die het beste bij jou en jouw wensen past en geniet van de intieme sfeer van LED verlichting. LED verlichting in gele kleur bootst de sfeer van kaarslicht na, wat het ultieme relaxgevoel zeker zal versterken.

Ga je je badkamer verbouwen? Denk dan goed na over een lichtplan. Kies voor LED verlichting die dimbaar is om zowel praktische zaken in de badkamer uit te voeren enom heerlijk te kunnen ontspannen. LED verlichting zorgt niet alleen voor de ideale sfeer, het is ook nog eens zeer duurzaam en goed voor het milieu. Bovendien is LED verlichting veel zuiniger dan de klassieke halogeenlampen zodat je ook nog eens bespaart op de energierekening. Twijfel dus niet langer en kies voor LED spots in de badkamer!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen