pinterest
Oktober Woonmaand: Noviteiten gespot op de beurs

Oktober Woonmaand: Noviteiten gespot op de beurs

Het is oktober woonmaand en daarom mogen wij weer heerlijk de woonbeurzen afstruinen op zoek naar de laatste woontrends en het mooiste woonnieuws van het najaar 2018. Natuurlijk was het weer genieten op de vt wonen&design beurs; we zetten een paar pareltjes voor je op een rij.

Absolute primeur van Selsiuz

Altijd leuk als je terugkomt met een heuse ‘scoop’! Selsiuz showde een gloednieuwe kokendwaterkraan, waarvan het foldermateriaal nog niet beschikbaar is. Over een paar weken introduceren zij de nieuwste Gessi kokendwaterkraan met touch bediening die apart op het aanrecht is bevestigd. De kraan zal in vier kleuren leverbaar zijn! Houdt onze website in de gaten voor alle aanvullende informatie binnenkort, maar hier is wel alvast een mooie foto.

Afbeelding

Selsiuz kokendwaterkraan

Afbeelding

Kookplaat met speelse twist

Smeg presenteerde een reeks prachtige gaskookplaten, waarvan één met wel heel bijzondere pannendragers. Deze nieuwste energie-efficiënte en zuinig Flame Blade burners wordt met rvs-vogels omringd. Vind je de vogels niet passen? Je kunt deze kookplaat ook decoreren met dragersets in de vorm van fruit, bladeren of insecten.

Afbeelding

Kookeiland met verweerd uiterlijk

De industriële woontrend is al een tijdje gaande en zal de keukenbranch nog niet snel verlaten. Nolte keukens sluit met greeploze keuken Fero GL goed aan bij deze trend. Het royale kookeiland heeft een robuust uiterlijk, door de roestige kleur. Wat een mooi plaatje in combinatie met de design barkrukken en koperen hanglampen.

Afbeelding

Vloer in de spotlight

KOL Tegels trok de aandacht met een kleurrijke en bonte-mix van hectagon vloer- en wandtegels. Een mix&match van goed op elkaar afgestemde kleuren en patronen. Hierdoor ontstaat een sfeervol patchwork. Liever iets rustiger? Je kan zelf met de kleuren en patronen aan de slag. Kies voor één kleur of één patroontegel, je kan het zelf zo bont maken als je wilt.

Afbeelding

Warme voeten of knuffelwand?

Warpsystems gaf de beursbezoeker een haast futuristische look in de wereld van de Warp Systems Vloerverwarming. De WARP systemen SpeeTile en SpeeTherm kunnen snel geleverd en geïnstalleerd worden. Tijdens het gebruik heeft de vloerverwarming een zeer korte opwarmtijd. Altijd warme voeten, heerlijk!

Afbeelding

 

Badkamer lookbook

Op gebied van badkamers werden wij enorm getrakteerd. Van strak en industrieel zwart-witte uitvoeringen, tot romantische en kleurrijke badkamers. Een ruime keuze aan baden, badkamermeubels, luxe douches en badkamermeubels. Iedereen die een nieuwe badkamer zoekt of binnenkort deze luxe ruimte gaat restylen, werd blijverrast met de diverse luxe badkameropstellingen. Laat je inspireren door onze foto’s, het merk staat onder de foto genoemd.

Afbeelding

Laufen badkamercollectie

Afbeelding

Laufen keramiek

Afbeelding

Detremmerie badkamermeubels

Afbeelding

JEE-O badkamerkranen en -douches

Afbeelding

Sphinx badkamermeubels

Afbeelding

Villeroy & Boch badkamercollectie

Afbeelding

Grohe toiletten en douches

Afbeelding

Kermi design-radiatoren

Nancy van der Drift | Styling ID | www.styling-id.nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen