pinterest
Een frisse start van een nieuw jaar

Een frisse start van een nieuw jaar

Na een heerlijk knusse december maand, kriebelt het bij velen in de eerste week van januari. Dus kerstboom en versiering eruit. Uiteraard een mooie gelegenheid om de woonkamer even aan te pakken. De meubels van z’n plek en de stofzuiger aan het werk zetten. Als je dan zo grondig bezig bent, is het opnieuw stylen van de ruimte een leuke bezigheid.

Afbeelding

Nieuwe look

Met het schuiven van de meubels worden ook de gebruikerssporen op de muur zichtbaar. Meestal is dat ook een reden om alles weer op de oude plek terug te zetten. Maar toch is het opfrissen van de muur makkelijker dan je denkt. De krijtverf van Amazona heeft een perfecte dekking, één verflaag is vaak genoeg. Andere voordelen van deze 100% biologisch afbreekbare krijtverf: het is makkelijk toe te passen en de verf is geurloos. Kortom in een paar uur is de muur voorzien van een nieuwe look, zonder dagenlang in een verflucht te zitten.

Afbeelding

Nieuw groen

Nieuwe planten in huis geven energie. Voor de feestdagen worden oude planten vaak vervangen voor kerstaccessoires. Hierdoor ontstaat er in het nieuwe jaar weer ruimte om planten aan te schaffen. Kies dan niet weer voor dezelfde plant en pot, maar laat je inspireren in het tuincentrum. Wil je meer kleur, kies dan voor mooie bloeiende planten. Ook de bolletjes zijn welkom in huis. Het is zo fijn om de hyacint weer te zien bloeien en de zoete geuren van een komend voorjaar te ruiken.

Afbeelding

Nieuw licht

In januari zijn we op zoek naar meer licht. De donkere, feestelijke dagen worden vervangen door helder schijnende lampen. Geef de bestaande lichtarmaturen eens een andere plek, of creëer met een nieuwe lamp een eyecatcher. Een nog snellere manier om een nieuw licht te schijnen in huis, is het vervangen van de lampenkap.

Afbeelding

Wil je meer inspiratie opdoen? Vraag dan hier de gratis wonen- en inspiratieboeken aan.

Nancy van der Drift | Styling ID | www.styling-id.nl

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen