pinterest
Schitterende Dutch design tegels 'Motto by Mosa' voor het interieur

Schitterende Dutch design tegels 'Motto by Mosa' voor het interieur

Op uitnodiging van Mosa bezocht ik met UW Woonmagazine deze week de Mosa Design Studio te Maastricht voor de exclusieve pre-launch van een nieuw en revolutionair consumentenconcept dat in nauwe samenwerking met Douglas & Jones ontwikkeld is. Met de introductie van de gloednieuwe tegelserie ‘Motto by Mosa’ gaat Mosa zeker 'shinen' in ons interieur! De collectie bestaat uit designtegels voor verschillende interieurstijlen en budgetten.

Afbeelding

We  werden bijzonder hartelijk ontvangen in de prachtige, moderne studioruimte, waar de nostalgische kenmerken van de fabriek nog zichtbaar zijn. Bij de koffie met vlaai werd 130 jaar geschiedenis van Mosa en de passie voor keramiek verteld. Evenals Sphinx is het koninklijke Mosa eens gesticht door de bekende Maastrichtse familie Regout. Sinds 1883 ontwerpt, ontwikkelt en produceert Mosa keramische tegels. In een aparte ruimte werd ons de nieuwe collectie gepresenteerd en na de lunch mochten we de wandtegelfabriek bezoeken.

Afbeelding

Dutch Design

De Mosa tegels staan bekend als het allerbeste op het gebied van Nederlands design. Als mondiaal opererend bedrijf hecht Mosa veel waarde aan lokale productie in de buurt van zijn leveranciers. Vandaag de dag ontwerpt, ontwikkelt en produceert Mosa haar tegels nog altijd in Maastricht. Het bedrijf richtte haar pijlers de laatste jaren succesvol op de internationale architectuur-markt. Maar met de introductie van ‘Motto by Mosa’ staan vooral wij, de Nederlandse consumenten, centraal.

Afbeelding 

Motto by Mosa

Jarenlang hebben de ontwerpers van Mosa gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwste collectie Dutch design vloer- en wandtegels, speciaal voor de badkamer, woonkamer, keuken en hal. Designtegels voor verschillende interieurstijlen en budgetten.

Afbeelding

Keuzegemak

Het uitzoeken van de juiste tegel, levert nog wel eens stress op. Binnen het concept van Mosa staat keuzegemak centraal. Ze hebben veel aandacht besteed aan digitale configurator, interactieve Point of Sale opstellingen in de showrooms. Maar vooral de kant en klare tegelcombinaties voor wand en vloer, in speciaal daarvoor ontwikkelde zuilen gaan ons allemaal helpen bij het samenstellen van de gewenste sfeer. De stijlvolle collectie is tijdloos en geïnspireerd op de eigenschappen van hout, zand en beton.

Cradle to Cradle filosofie

Mosa blijft naar de toekomst kijken omdat milieu, duurzaamheid en het welzijn van de volgende generaties belangrijk is. Met de Cradle to Cradle-filosofie willen zij met de circulaire aanpak een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij, economie en planeet.

Motto by Mosa wordt vanaf 10 februari 2020 officieel gelanceerd op de Nederlandse consumentmarkt.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen