Waterbesparende douche: Euphoria SmartControl douchesysteem

Wat voor soort douche past bij jou vandaag? Ben je de vroege vogel, die al heeft hardgelopen? Of heb je best wel moeite met het opstaan uit je warme bed? Voor iedereen is er nieuws voor onder de douche, want het innovatieve, nieuwe douchesysteem Euphoria SmartControl van Grohe heeft verschillende en te combineren straalsoorten. Drukken, draaien en douchen maar!

Je eigen douche-ervaring

De meest recente innovatie onder de douche. Met Euphoria SmartControl kun je kiezen tussen twee straalsoorten of ze combineren #grohe #douche #thermostaatkraan #douchesysteem

Grohe Euphoria SmartControl douchesysteem

Met een minimalistisch en nog strakker ontwerp dan de reeds bestaande GROHE SmartControl, is het nieuwe Euphoria douchesysteem een comfortabel en ruimtebesparend systeem voor iedere badkamer. Je kan kiezen tussen twee straalsoorten of ze combineren, afhankelijk van jouw humeur.

Met de TurboStat technologie bespaar je water en heb je volledige controle over jouw douchebeurt.

GROHE PureRain creëert een ontspannende, verfrissende douche, terwijl de nieuwe GROHE ActiveRain-spray een krachtige, verkwikkende straal levert, sterk genoeg om shampoo of de dagelijkse stress af te spoelen. De GROHE TurboStat technologie zorgt ervoor dat het water binnen een fractie van een seconde op de gewenste temperatuur is en constant blijft gedurende de duur van jouw douche. Hierdoor bespaar je water en heb je volledige controle over jouw douchebeurt.

Ultiem gemak voor een goed begin van de dag

De meest recente innovatie onder de douche. Met Euphoria SmartControl kun je kiezen tussen twee straalsoorten of ze combineren #grohe #douche #thermostaatkraan #douchesysteem

Thermostaatkraan met SmartControl-functie

De bediening van het douchesysteem is simpel: drukken, draaien, douchen. De SmartControl-functie van de Euphoria geeft je niet alleen controle over het watervolume, maar maakt ook het wisselen tussen straalsoorten en hoofd- en handdouche eenvoudig. Je kan zelfs het gewenste watervolume opslaan voor de volgende douchebeurt. Daarnaast is de thermostaatkraan uitgerust met een handige EasyReach tray waar je jouw shampoo en douchegel makkelijk kan neerzetten.

Eigentijds design voor iedere badkamer

De meest recente innovatie onder de douche. Met Euphoria SmartControl kun je kiezen tussen twee straalsoorten of ze combineren #grohe #douche #thermostaatkraan #douchesysteem

Het minimalistisch design is een belangrijk aspect van het comfort van de Euphoria SmartControl. De moderne vormen en strakke lijnen zorgen voor een tijdloos ontwerp. Verkrijgbaar in duurzame hoogglans, chroom of elegant maanwit acrylglas, zodat het materiaal perfect kan worden afgestemd op elke moderne badkamer. Voor de hoofddouche heb je de keuze uit de royale 310 mm douchekop, verkrijgbaar in zowel ronde als vierkante versie, of de 260 mm douchekop met drie sproeizones. 

Makkelijk te plaatsen en gebruiken

Als bonus kunnen dankzij GROHE QuickFix makkelijk aanpassingen worden aangebracht in de bovenste beugel van de verschillende modellen. Dit maakt het boren van gaten overbodig: het nieuwe douchesysteem kan op bestaande gaten bevestigd worden. De douche is ook veilig, want dankzij de GROHE CoolTouch- technologie wordt het oppervlak van het bedieningssysteem nooit te warm. Daarnaast is het mogelijk de arm van de hoofddouche 180 graden te draaien om in een gewenste positie te krijgen.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen