Kinecompact & Kinesurf extra vlakke douchebakken

Kinedo heeft een uitgebreid en nieuw assortiment extra vlakke douchebakken. Deze nieuwe douchebakken zijn verkrijgbaar in grote afmetingen en geringe hoogte ( 8,5 cm voor Kinecompact en slechts 3 cm instaphoogte voor Kinesurf). De douchebakken zijn elegant en comfortabel. Kinedo® biedt nu een nieuw formaat XXL aan voor nog meer ruimte en douchecomfort.

Eenvoudig te installeren douchebakken

Kinecompact en Kinesurf zijn verkrijgbaar in 17 afmetingen (van 80 tot 180 cm) en in 3 formaten, rechthoekig, vierkant en kwartrond. Bijkomend voordeel is dat een extra-vlakke sifon bij de douchebak wordt meegeleverd. De douchebakken van Kinedo® zijn geschikt voor alle badkamerinrichtingen dankzij de diversiteit alsmede door de verschillende stijlen en afmetingen van de bijpassende douchewanden.

Anti-slip & duurzaam

De douchebakken zijn samengesteld uit meerdere lagen met anti-slip en versterkt met een metalen frame. De douchebakken zijn nog eens extra versterkt door een polymeer met hoge dichtheid: Biotec, een volwaardige garantie voor duurzaamheid. Dit specifieke materiaal is schokbestendig en dient eveneens als thermische- en geluidsisolatie. Biotec houdt de risico’s van bacteriënontwikkeling tegen. Biotec is een kwalitatief hoogwaardig en milieuvriendelijk product dat geheel voldoet aan de Europese normen.

Voorbeelden van extra vlakke douchebakken

Klik op de foto voor meer informatie

Extra vlakke douchebak Kinedo Kinecompact
Kinecompact douchebak

Extra vlakke douchebak Kinedo Kinesurf
Kinesurf douchebak

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen