Badkamercollectie Subway 3.0 | Villeroy & Boch

Badkamercollectie Subway 3.0  | Villeroy & Boch
Badkamercollectie Subway 3.0  | Villeroy & Boch
Badkamercollectie Subway 3.0  | Villeroy & Boch
Badkamercollectie Subway 3.0  | Villeroy & Boch

Met de nieuwe badkamercollectie Subway 3.0 presenteert Villeroy & Boch dé gezinsbadkamer voor de toekomst. Bestaande uit duurzame materialen, slimme functies en een tijdloos design. De vernieuwde badkamermeubels zorgen voor nog meer praktische opbergruimte. 

De Subway 3.0 collectie bevat fonteinen en wastafels die worden gekenmerkt door een herkenbaar en fraai design met rechte, hoekige lijnen. De extreem dunne randen zorgen voor een meer verfijnde uitstraling dan eerdere Subway wastafels. Er is keuze uit wastafels in verschillende maten, van een fontein tot een dubbele wastafel.

De meubels zijn verkrijgbaar in basiskleuren, zachte tinten, matte trendkleuren en warme houtdecors, zoals Arizona Oak en Kansas Oak. Subway 3.0 bevat rechthoekige en ronde spiegels in verschillende maten en kleuren met een aluminium frame waarin het licht voor functionaliteit of sfeer slim is weggewerkt.

Het herkenbare design van de Subway baden zien we nóg verfijnder terug in de nieuwe 3.0 collectie. Het assortiment inbouwbaden is gemaakt van het hoogwaardige materiaal Quaryl®. Het duurzame materiaal behoudt zijn kleur én glans en is stoot- en slagvast en krasbestendig. Met randen van slechts 10 mm omarmen de baden de typische designelementen van deze collectie.

Wil je meer informatie? Vraag de brochure aan.
Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Badkamercollectie Subway 3.0 | Villeroy & Boch.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.