Sealskin | vela 2000

Sealskin | vela 2000
Sealskin | vela 2000
Sealskin | vela 2000
Sealskin | vela 2000

Mooi én praktisch

Een fraai ogende douche met alle kwalitatieve eigenschappen die je van een A-merk verwacht… en toch voor eenieder bereikbaar. Dat is waar de profielarme vela 2000 voor staat. De deuren van deze serie hebben geen deurknoppen maar een greepprofiel over de gehele lengte van de deur. Mooi én praktisch, want hierdoor zijn de deuren prima schoon te houden en eenvoudig te openen door groot en klein. Sluiten doen ze moeiteloos dankzij het doordachte autoclose systeem. De magneetsluiting zorgt samen met de aluminium dorpel en het kunststof afdichtprofiel onderaan de deur voor een uitstekende waterkering. Zo blijft het water daar waar het hoort; ín de douche!
 

De voordelen op een rijtje

  1. Het transparante afdichtingprofiel in combinatie met de aluminium dorpel biedt de beste bescherming tegen spattend water.
  2. De stabilisatiesteun van de deuren, welke zijn voorzien van een vast paneel, is fraai achter het profiel gepositioneerd, waardoor deze onttrokken wordt van het zicht.
  3. In de magneetprofielen is een greep verwerkt over de gehele lengte. Oók gemakkelijk te openen door de allerkleinsten.
  4. De deuren van deze moderne vela 2000 serie worden door middel van een messing stelschroef traploos op de juiste positie gepositioneerd voor een perfecte sluiting. De stelschroef wordt aan het zicht onttrokken door een afdekdop. Eenvoudig te plaatsen, óók door de doe-het-zelver.
  5. Deuren met autoclose systeem
  6. Handgreep geïntegreerd in profiel
Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Sealskin | vela 2000.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.