pinterest
Sealskin | vela 2000

Sealskin | vela 2000

Mooi en praktisch

Een fraai ogende douche met alle kwalitatieve eigenschappen die je van een A-merk verwacht en toch voor eenieder bereikbaar. Dat is waar de profielarme vela 2000 voor staat. De deuren van deze serie hebben geen deurknoppen maar een greepprofiel over de gehele lengte van de deur. Mooi en praktisch, want hierdoor zijn de deuren prima schoon te houden en eenvoudig te openen door groot en klein. Sluiten doen ze moeiteloos dankzij het doordachte autoclose systeem. De magneetsluiting zorgt samen met de aluminium dorpel en het kunststof afdichtprofiel onderaan de deur voor een uitstekende waterkering. Zo blijft het water daar waar het hoort.

De voordelen op een rijtje

  1. Het transparante afdichtingprofiel in combinatie met de aluminium dorpel biedt de beste bescherming tegen spattend water.
  2. De stabilisatiesteun van de deuren, welke zijn voorzien van een vast paneel, is fraai achter het profiel gepositioneerd, waardoor deze onttrokken wordt van het zicht.
  3. In de magneetprofielen is een greep verwerkt over de gehele lengte. Ook gemakkelijk te openen door de allerkleinsten.
  4. De deuren van deze moderne vela 2000 serie worden door middel van een messing stelschroef traploos op de juiste positie gepositioneerd voor een perfecte sluiting. De stelschroef wordt aan het zicht onttrokken door een afdekdop. Eenvoudig te plaatsen, ook door de doe-het-zelver.
  5. Deuren met autoclose systeem
  6. Handgreep geïntegreerd in profiel
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen