pinterest
Sealskin | stila 2000

Sealskin | stila 2000

Design, kwaliteit en bovenal voor jouw gemak

De producten van Sealskin zijn met uiterste zorg ontwikkeld. Met oog voor design, kwaliteit en bovenal voor jouw gemak. Zo ook de stila 2000 serie. Het grootste comfort zit vaak in de kleinste details. Ontdek de technieken en slimmigheden van deze prachtige douches die het perfect installeren eenvoudiger maken en het comfort in gebruik en onderhoud vergroten.

Grote transparantie, eenvoud en moderne strakke belijning

Het design van de nieuwe stila 2000 kenmerkt zich vooral door de grote transparantie, eenvoud en moderne strakke belijning. Deze is volledig in harmonie en doorgevoerd tot in de kleinste details. Zo is de handgreep geïntegreerd in het magneetprofiel. Het resultaat is een elegante, moderne douche met finesse. Deze positie van de handgreep draagt tevens bij aan het onderhoudsgemak, want het glas is immers volledig vrij van onderbrekingen!

Vele doucheoplossingen voor je badkamer

Binnen deze serie kun je kiezen uit draai-, schuif-, vouw- en pendeldeuren, verkrijgbaar in diverse doucheoplossingen voor plaatsing in een hoek en voor in een nis. Naast helder glas zijn de douches ook leverbaar in chinchilla figuurglas of met semi- gesatineerd glas, waarbij een keramische zeefdrukband midden op het glas is aangebracht. Een populaire transparante glasvariant, die ook nog eens de nodige privacy biedt. De hoogwaardig aluminium profielen zijn in mat zilver, zilverhoogglans en in wit uit te voeren.

De diverse modellen zijn leverbaar in vele standaard breedtematen. De standaard hoogte is 1950mm. Naast dit omvangrijke aanbod, behoort een volledig op maat gemaakte douche ook tot de mogelijkheden. Jouw Sealskin dealer adviseert je graag.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen