Sealskin | prima 2000

Een kwalitatieve douche in een solide raamwerk

Zoek je een kwalitatieve douche in een solide raamwerk? Dan is de doucheserie prima 2000 bij uitstek geschikt voor ju. Deze serie biedt strak design met ranke profielen en weglating van de horizontale profielen bij alle draai-, vouw- en schuifelementen. Het resultaat daarvan is groot schoonmaakgemak en tegelijkertijd geeft het jouw douche een open en vriendelijk karakter. De handgrepen zijn mooi in het profiel geïntegreerd. Dankzij de ruime verstelbaarheid zijn de douches van de prima 2000 serie eenvoudig passend te maken voor iedere situatie en sluiten de deuren altijd naadloos in het raamprofiel. Een passende oplossing binnen handbereik. 

Een paar voordelen op een rijtje:
  • Het transparante afdichtprofiel bij het scharnierende profiel zorgt ervoor dat het spatwater blijft waar het hoort; in de douche.
  • Het scharnier is tevens in twee richtingen te stellen om een nauwkeurige sluiting van de deur te kunnen realiseren. De swingdeuren zijn voorzien van een autoclose systeem; De deur wordt tijdens het openen enige millimeters opgetild. Het transparant afdichtprofiel is hierdoor vrij van wrijving van het onderprofiel, welke de levensduur bevordert. De deur sluit de laatste 10-20 centimeter vanzelf.
  • De schuifdeuren zijn voorzien ingenieus verstelsysteem, waardoor het geleidingsprofiel enkele millimeters in hoogte kan worden gesteld om een optimale geleiding te realiseren.
  • Het profiel aan de onderzijde zorgt niet alleen voor de geleiding van de schuivende elementen. Het is tevens een perfecte waterkering voor opspattend water.
Deel dit artikel:

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen