pinterest
Sealskin | natura 4000

Sealskin | natura 4000

Scharnierend vanuit het midden zonder raamprofiel

Nieuw in deze moderne doucheserie is een draaideur, scharnierend vanuit het midden zonder raamprofiel onderaan. Deze deur is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor situaties waarbij een designradiator direct naast de deur hangt. Waarvoor men voorheen een deur met een klein vast deel hiervoor inzette, is er nu een modern alternatief bestaande uit een groot glasoppervlak, zonder scharnieren of profielen midden op het glas. De uitstraling van een glasplaat met de voordelen van een deur met vast deel. Een belangrijk detail is de kunststof afdichtstrip onder de douchedeur... altijd een onderwerp van aandacht m.b.t. vuil en schoonmaken. Het afdichtsysteem is dan ook totaal vernieuwd. Een smal, op het glas geklemd aluminium profiel, waarin vervolgens het transparante afdichtprofiel geschoven wordt. Optimale spatwaterdichtheid, minimalistisch vormgegeven en eenvoudig te vervangen met zo weinig mogelijk onderhoud.

De soft touch handgreep van de vouwpendeldeur is nauwkeurig op het glas gepositioneerd zodat beide bewegende glaselementen eenvoudig met een enkele handbeweging kunnen worden open- of dichtgevouwen. Een extra bedieningsknop op het eerste glasdeel is hierdoor overbodig.

Geruisloze douche schuifdeuren 

De 2-delige of 4-delige schuifdeuren glijden geruisloos dankzij een magnetische geleiding, welke is verborgen in het profiel aan de onderzijde van de deur. Ook deze schuifdeuren kunnen optioneel worden voorzien van het populaire soft openclose systeem van Sealskin. Deze techniek is aan het oog onttrokken en volledig geïntegreerd in de geleidingsrail. De deur stopt automatisch, om vervolgens zacht te laten sluiten. Comfortabel en wel zo veilig voor (kinder-) handen. Dankzij het easy-clean systeem is het schuivende deel los te klikken van het vaste deel, waardoor het glas helemaal toegankelijk is om eenvoudig te kunnen reinigen.

Ieder deursysteem een unieke greep; bij de draai- en schuifdeuren is de greep volledig in harmonie met het design van de douche. De greep is niet zoals gebruikelijk op het glas bevestigd maar geïntegreerd in het magneetprofiel. Dit geeft de douche een moderne uitstraling en is ook nog eens heel praktisch. Bij de schuifdeuren wordt namelijk een maximale instapruimte gerealiseerd en het biedt schoonmaakgemak. Het glas is immers helemaal vrij van onderbrekingen! Voor het profiel van natura 4000 kan er gekozen worden uit mat zilver of zilverhoogglans. Het 6 mm veiligheidsglas is verkrijgbaar in: helder, grijs, gesatineerd, en semi-gesatineerd en wordt natuurlijk bij voorkeur voorzien van een (optionele) oppervlaktebescherming (Sealglas en ProCare). Hierdoor is het glas nog gemakkelijker schoon te maken en wordt de veroudering van het glas (ProCare) vertraagd.

Prachtige designdouches, nu met nog meer mogelijkheden.

Nieuw zijn de draaideur en een vouw-pendeldeur voor plaatsing in een nis, een hoekinstap met grote deuren en een vouw- pendel hoekinstap, allen met een intelligente korte scharnierarm.

Een radiator naast de douche is voor natura 4000 geen probleem.

Waar voorheen een deur of cabine meteen vast deel alleen uitkomst bood wanneer een radiator vlak naast de douche geplaatst was, bieden deze elegante alternatieven met maximale transparantie en instapruimte vanaf nu uitkomst. Bovendien zijn naar binnen gerichte steunen of een profiel boven je hoofd hiermee ook verleden tijd. De deur kan dankzij het intelligente scharnier ook naar binnen draaien, zonder dat deze tegen de kraan aan stoot. De kraan is netjes verborgen achter het glas.

Niet meer dringen voor de spiegel

Een grote douche en passpiegel voor het hele gezin in de badkamer? Het is mogelijk. Douches bestaande uit een glasdeel uit de natura 4000 serie kunnen worden uitgevoerd met spiegelglas. Zo heb je een wel heel ruimtelijk gevoel in de badkamer en een grote passpiegel voor het hele gezin! Aan de buitenzijde van het glas wordt de hoogwaardige chrome laag aangebracht. Geheel afhankelijk van de lichtinval is er meer of minder transparantie waarneembaar.

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen