pinterest
Sealskin | gallery 3000 doucheserie

Sealskin | gallery 3000 doucheserie

Klassiek en modern. Robuust en tegelijk subtiel. Beproefde kwaliteit en de nieuwste snufjes. De nieuwe gallery 3000 douchewandenserie van Sealskin biedt vele mogelijkheden voor het ontwerpen van een persoonlijke douche. Ongeacht of je een grote of een meer beperkte ruimte hebt. De nieuwe serie biedt keuze uit verschillende variaties in glas, verschillende grepen - en elke greep weer in drie kleuren - en verschillende mogelijkheden om de wanden te monteren. Nieuw daarbij is het verborgen wandprofiel, waarbij je enkel een volledig transparante glaswand ziet. In het oog springend is ook het UV-verlijmde handdoekrek. Deze is optioneel en wordt aan de buitenzijde van de glazen douchewand bevestigd. Bij Sealskin draait alles om jouw beleving van jouw badkamer. Met de vele keuzemogelijkheden van gallery 3000 kan je douchen in jouw stijl.

Variatie in glas

De douchewanden van gallery 3000 zijn gemaakt van 6mm veiligheidsglas en verkrijgbaar in 5 varianten: transparant, gesatineerd, semi-gesatineerd, grijs en het nieuwe, bijzondere Nebula. Bij deze unieke en innovatieve Nebula glasuitvoering is het middenstuk van de douchewand bewerkt, waardoor deze een ondoorzichtige, melkglasachtige uitstraling heeft. Het melkachtige glas loopt aan de onder- en bovenzijde van de douchewand subtiel over in helder glas. Al deze glasvariaties zijn naar keuze te veredelen - oftewel te beschermen - met Protect en het nieuwe ProCare. ProCare zorgt ervoor, dat het water van het oppervlak afloopt en kalk en vuil zich slecht kunnen hechten. Dit vergemakkelijkt het schoonhouden van de douchewand aanzienlijk.

Variatie in glashoogte en in handgrepen

De douchewanden van de Sealskin gallery 3000-serie zijn standaard 2000 mm hoog. Er is ook maatwerk mogelijk, waarbij de douchewand verlengd kan worden tot 2100 mm. Een fijne keuze voor als jezelf lang bent of als de ruimte er esthetisch om vraagt.

Het neerzetten van de juiste badkamersfeer en -beleving zit altijd in de details. De vorm van de handgreep is zo'n detail. Daarom biedt Sealskin de keuze uit drie sterk verschillende modellen. De metalen delen van deze drie grepen zijn naar keuze uitgevoerd in matzilver, chroom/aluminium (glans) en zwart.

UV-verlijmd handdoekrek

Van een douchewand mag je verwachten dat deze eenvoudig schoon te maken is. Details zijn hier doorslaggevend! Zo zijn de scharnieren van de gallery 3000 op de buitenzijde van het glas gelijmd met een unieke UV-techniek. Daardoor blijft de binnenzijde volmaakt glad en is dus perfect schoon te houden. Ook het praktische handdoekrek, welke optioneel aan de buitenzijde van de douchewand geplaatst kan worden, wordt met deze unieke UV- verlijmtechniek bevestigd. Zo is je handdoek altijd voor het grijpen.

Drie montage-uitvoeringen

Douchewanden moeten aan de muur vastgezet worden. De gallery 3000 biedt drie montage-uitvoeringen: een montage met zichtbaar wandprofiel - in de kleuren mat zilver, chroom/zilver hoogglans en zwart -, een montage met minimale wandbevestiging en een montage middels een verborgen wandprofiel. Bij dit laatste model is het wandprofiel, na afwerking van bijvoorbeeld tegels, nagenoeg onzichtbaar. Slechts een subtiel aluminiumlijstje herinnert je aan een stevige bevestiging van deze volledig transparante glaswand. Welke variant je ook kiest, elke uitvoering is leverbaar als pendeldeur, met of zonder vaste zijwand, en als kwartronde opstelling.

Klantspecifiek leverbaar vanaf september

De gallery 3000 is reeds verkrijgbaar via de betere sanitairspeciaalzaken. Klantspecifieke oplossingen zijn leverbaar vanaf september. www.sealskin.com/gallery3000

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen