Detremmerie No Limit 45 badkamermeubels

Detremmerie No Limit 45 badkamermeubels
Detremmerie No Limit 45 badkamermeubels
Detremmerie No Limit 45 badkamermeubels
Detremmerie No Limit 45 badkamermeubels

Stel je badkamemeubels zelf samen met No Limit 45 van Detremmerie. Je kiest de onderbouwmeubels los van het wastafelblad, voor het wastafelblad is er keuze uit verschillende materialen en daarbij zoek je een wastafel of waskom naar wens. Aangevuld met (half) hoge kasten, spiegel(kast), handgrepen in alle stijlen, verlichting en vernuftige opbergsystemen in afmeting, kleur en afwerking naar wens is je maatwerk meubel compleet.

Creëer diverse opstellingen door te kiezen uit ruim 250 types onderbouwkasten, ruim 300 wastafelbladen, ruim 80 spiegels en ruim 110 spiegelkasten, ruim 100 kolomkasten en dit alles in 37 kleuren en met handgrepen en 7 verlichtingen naar keuze. De wastafelbladen in diverse breedtes en dieptes zijn uitgevoerd in kunstmarmer of keramiek, de waskommen rechthoekig of rond.

De onderkast is er met draaideuren of met enkele of dubbele lade(s). Draaideuren en lades zijn er met of zonder handgrepen. De onderkasten zijn te voorzien van diverse handdoekhouders en led-verlichting op batterij met bewegingssensor. Spiegels en spiegelkasten zijn er ook weer in veel uitvoeringen, bijvoorbeeld een spiegel met gezandstraalde rand rondom of een spiegelkast met draai- of schuifdeuren en keuze uit zeven soorten verlichting. Ook de keuze in kolomkasten is royaal. Er zijn modellen van 35, 40, 70 of 80 cm breed, hoog of halfhoog.

Afwerking matlak, hoogglanslak, matte en glanzende kunststof en ribbellaminaat.
Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Detremmerie No Limit 45 badkamermeubels.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.