Detremmerie No Limit 40 badkamermeubels

Detremmerie No Limit 40 badkamermeubels
Detremmerie No Limit 40 badkamermeubels
Detremmerie No Limit 40 badkamermeubels
Detremmerie No Limit 40 badkamermeubels

Stel zelf je badkamermeubel samen met No Limit 40 van Detremmerie. Creëer diverse opstellingen door te kiezen uit ruim 250 types onderbouwkasten, ruim 300 wastafelbladen, ruim 80 spiegels en ruim 110 spiegelkasten, ruim 100 kolomkasten en dit alles in 37 kleuren en met 7 verlichtingen naar keuze.

De mogelijkheden van deze serie zijn eindeloos. Er zijn ergonomische, luxe aluminium handgrepen over de volle breedte van de deur, maar ook veel andere modellen. De wastafelbladen in diverse breedtes en dieptes zijn uitgevoerd in kunstmarmer of keramiek, de waskommen rechthoekig of rond. Er wordt gewerkt met matlak, hoogglanslak, matte en glanzende kunststof en ribbellaminaat.

De onderkast is er met draaideuren of met enkele of dubbele lade(s). Draaideuren en lades zijn er met of zonder handgrepen. De onderkasten zijn te voorzien van diverse handdoekhouders en led-verlichting op batterij met bewegingssensor. Spiegels en spiegelkasten zijn er ook weer in veel uitvoeringen, bijvoorbeeld een spiegel met gezandstraalde rand rondom of een spiegelkast met draai- of schuifdeuren en keuze uit zeven soorten verlichting. Ook de keuze in kolomkasten is royaal. Er zijn modellen van 35, 40, 70 of 80 cm breed, hoog of halfhoog.
Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Detremmerie No Limit 40 badkamermeubels.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.