Aquasound badkamer TV Led 27 inch

Aquasound badkamer TV Led 27 inch
Aquasound badkamer TV Led 27 inch
Aquasound badkamer TV Led 27 inch

De waterbestendige TV’s voor de badkamer hebben helder beeld en mooi geluid. Gebruiksgemak en veiligheid staan centraal, zodat je optimaal kunt genieten van de TV in de badkamer. De TV's werken op laagspanning en beschikken over technologie die condensvorming op het scherm tegengaat. Door zijn geringe diepte (47 mm) kan deze Badkamer TV fraai in de muur worden geïntegreerd, of stijlvol tégen de muur worden bevestigd.

Deze Badkamer TV’s zijn voorzien van hoogwaardige LED schermen van LG. Deze schermen hebben een hoge helderheid en zijn ook nog eens energiezuinig. Ook maken deze moderne schermen het mogelijk om de TV erg slank (slechts 47 mm!) te houden. Om condensvorming op de glasplaat van de Badkamer TV te voorkomen, wordt het scherm verwarmd. Zo kijkt u altijd naar een zeer helder, condensvrij beeld.

De Badkamer TV wordt geleverd met een afzonderlijke Media-box. Op de Media-box zitten alle hedendaagse aansluitingen. Er hoeft dus geen enkele kabel meer op de Badkamer TV aangesloten te worden. Het aansluiten van een DVD-speler of het wisselen van een USB-stick veilig en eenvoudig gedaan.




Meld je aan voor de nieuwsbrief


Brochure aanvragen

Vraag nu GRATIS informatie aan over Aquasound badkamer TV Led 27 inch.

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam *
Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
Nieuwsbrief Ja, ik meld mij aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.


De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.