Langer zelfstandig thuis wonen met een aangepaste badkamer

Langer zelfstandig thuis wonen met een aangepaste badkamer

Om de onafhankelijkheid van ouderen en mensen met een beperking te vergroten, worden er aanpassingen gedaan in huis. Veilig thuis wonen, in uw eigen omgeving, dankzij gedegen aanpassingen in bijvoorbeeld de badkamer. Dit biedt hét comfort, waar u dagelijks behoefte aan hebt. 

Een comfortabele, handige & veilige badkamer

We worden steeds ouder en willen langer zelfstandig blijven wonen. Bovendien maakt de regering het de ouderen ook niet gemakkelijker. Maar met aangepast sanitair blijft de badkamer comfortabel en kan er mogelijk langer thuis gewoond worden. Het brede assortiment geeft mensen met een beperking de mogelijkheid om thuis te blijven wonen en om zo goed en lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven functioneren. De aangepaste vlakke douchevloeren, bijzondere douchecabines, verhoogde toiletten en moderne instapbaden - al dan niet met douche gecombineerd - hebben een neutraal design. Hulpmiddelen als douchestoelen, handgrepen en muursteunen zijn mooie oplossingen om veilig en comfortabel te kunnen douchen of zelfstandig in bad te gaan. En de badkamer levensbestendig maken, kan tegenwoordig in een dag worden gerealiseerd!

Voorbeelden van aangepaste badkamers

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie

Kinedo inloopdouche Kinemagic - in één dag van bad naar veilige en aangepaste inloopdouche
Met Kinemagic van douchefabrikant Kinedo vervangt u uw bad door een ruime douche in 1 dag en zonder grote verbouwing. De Kinemagic® douchecabines zijn toegankelijk, veilig en comfortabel. dankzij de extra lage instap van slechts 3 cm. Dankzij de vele varianten is Kinemagic toepasbaar in iedere badkamer.

Aangepaste badkamer met LindoSolutions van Handicare

De producten van Handicare bieden een breed scala aan hulpmiddelen bij de dagelijkse verzorging, wanneer u minder mobiel bent geworden of een lichte of zwaardere beperking heeft. De hulpmiddelen zijn geschikt voor wie zelfstandig thuis woont, maar ook voor mensen die in een instelling verblijven of er werken. De sanitaire veiligheidsproducten van LinidoSolutions omvatten een breed assortiment en bieden uitkomst in elke situatie, zonder concessies te doen aan de keuze voor het interieur.

Instapbad met douche - Twinline 2 van Artweger

De Twinline 2 van Artweger is een volwaardige doucheplek met comfortabel ligbad met lage instap. De geïntegreerde douchedeur opent naar binnen en belooft een gemakkelijk, bijna vlakke toegang tot het douche- en badgedeelte. Een slim mechanisch sluitsysteem verbindt watertoevoer met deursluiting en verhindert daardoor een plotseling openen van de deur bij het vullen en baden. Het instapbad is zeer geschikt om eenvoudig een oud bad te vervangen en met de nieuwe Artwall wandpanelen van Artweger in verschillende kleuren geeft u meteen de oude badkamer een opfrisbeurt.

Baden+ aangepaste badkamer voor senioren

De Baden+ comfort badkamers bieden senioren de mogelijkheid om langer en comfortabeler zelfstandig te wonen. Baden+ heeft voor de badkamer een aantal producten geselecteerd waarop u kunt vertrouwen. Een paar voorbeelden hiervan zijn drempelvrij douchen, extra steun in de douche of een douche wc. Baden+ heeft voor de seniorenbadkamer mooie functionele hulpmiddelen van het designers merk Cavere van Nomrbau, die passen in vele stijlen van badkamers zonder storend te zijn.

Toilet met bidetdouche

Wanneer de gang naar het toilet moeilijk wordt, biedt een elektrische bidetdouche / spatoilet een ideale oplossing waarbij de hygiëne gewaarborgd is en zonder een beroep op anderen te hoeven doen. De warmwater toiletdouches met ingebouwde föhn garanderen uw zelfredzaamheid op het toilet en maken het toiletbezoek comfortabel en gemakkelijk. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden

Meer aangepast sanitair bekijken?

Neem voor meer aangepast sanitair een kijkje bij product in beeld, u vindt hier veel verschillende producten en oplossingen voor een veilige en comfortabele badkamer. Via onze brochure-service kunt u gratis mooie brochures te bestellen boordevol informatie. 

Foto boven artikel: Baden+

Bewaren

Bewaren


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief