Win! Een waterdichte tablet met Soundbox

Win! Een waterdichte tablet met Soundbox

UW-Badkamer mag een fantastische gadget voor de badkamer weggeven: een waterdichte tablet met (waterdichte) Soundbox ter waarde van €449,-! Een compleet muzieksysteem van Aquasound waarmee je altijd naar je favoriete muziek onder de douche kan luisteren, of heerlijk in bad digitaal een boek kan lezen en je favoriete serie of film bekijken... wie wil dat nou niet? Lees snel hoe je kans kan maken op deze te gekke gadget!

Hoe maak je kans op deze prijs?

Hoe kan je meedoen aan deze winactie? Het is heel eenvoudig! Klik op de foto hieronder en like & deel het facebook-bericht waar je op terecht komt. Laat een leuke reactie achter om nog meer kans te maken. De winnaar wordt eind november 2016 op de Facebook-pagina van UW-Woonmagazine bekend gemaakt. Succes!

Lees hier meer over de waterdichte tablet van Aquasound.

Winnen bij uw-badkamer.nl. Win een waterdichte tablet met waterdichte Soundbox van Aquasound. Klik op de foto en doe mee!

Deze actie loopt tot en met eind november 2016. UW-woonmagazine maakt de winnaar bekend via haar Facebookpagina. Lees HIER de voorwaarden van deze actie

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP