Wavedesign 2.0 baden en massagesystemen

Design en comfort komen samen in het nieuwe assortiment baden van het bekende badenmerk Wavedesign. De baden en massagesystemen hebben in 2013 een volledige facelift gekregen. Wavedesign 2.0 baden zijn strakker qua design, comfortabeler om in te liggen en gunstiger in prijs.

Wavedesign 2.0 bad Blanca

Ultiem luxe uitstraling

De beste eigenschappen uit de eerdere modellen van de inbouwbaden zijn uitgelicht in deze nieuwe badenlijn. Kwaliteit staat hierbij boven kwantiteit. Het assortiment bevat mooie strakke inbouwbaden in diverse modellen. In te voegen in elke ruimte, groot of klein.  Met een Wavedesign 2.0 bad of douchebak kunt u in ieder geval de komende 20 jaar weer vooruit. In dit nieuwe programma zijn ook een zestal prachtige vrijstaande baden opgenomen. Deze geven de badkamer een ultiem luxe uitstraling. Zoals het hierboven afgebeelde bad Blanca. Een slank en verfijnd bad met ruime buiten- en binnenmaten, zodat het zelfs  ruimte biedt aan twee personen. Om het wellness-gevoel te intensiveren kunnen al deze baden desgewenst worden voorzien van een massagesysteem.  

Wavedesign 2.0 bad whirlpool massagesystemen 

Massagesystemen

De nieuwe Wavedesign2.0 massagesystemen toveren uw badkamer om tot ware wellnessruimte. Voor ieder budget is er een massagesysteem beschikbaar. Of u nu kiest voor een Reflex-, Shiatsu- of Thai massagesysteem, met een Wavedesign2.0 massagesysteem creëert u uw eigen wellnesscenter thuis.  Kortom redenen genoeg om Wavedesign 2.0 te omarmen als uw A-merk als het om acryl baden en massagesystemen gaat. Dat wordt genieten!


Brochure over Wavedesign 2.0 baden en massagesystemen aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP