Waterontharders van Boshuis zorgen voor comfort

Waterontharders van Boshuis zorgen voor comfort

De Combi(lux) Plus is een nieuwe waterontharder die is ontwikkeld door BOSHUIS Thuis in Water! Deze in Nederland ontwikkelde waterontharder werkt op batterijen en heeft daarom geen stopcontact meer nodig. De compacte ontharder heeft een grote doorstroom-capaciteit en kiest zelf het beste spoelmoment. Bovendien is de Combi(lux) Plus 50 procent zuiniger met het verbruik van zout en spoelwater.

 Waterontharder Combi(lux) Plus van Boshuis Thuis in water!

Waterontharders zorgen voor comfort. Zonder kalkaanslag blijft de kraan mooi en gaat hij niet lekken. Wasmachines en koffieapparaten blijven werken omdat ze niet verkalkt raken. Daarbij valt er voor de vaatwasmachine vijftig procent aan afwasmiddel te besparen, wanneer je wast met zacht water. Zeep wordt namelijk afgebroken door de kalk in het water. In zacht water blijft het dus eindeloos werken. De Consumentenbond heeft eens uitgerekend dat een waterontharder zichzelf terugverdient in zes of zeven jaar. Dat is naast het comfort mooi meegenomen.

De waterontharder is tevens leverbaar als Boshuis Duolux Plus Waterontharder, met een apart zoutvat in diverse afmetingen. Deze uitvoering is met name geschikt om te plaatsen in de kruipruimte of onder de meterkast.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief