Keramische wastafels: elegant en gebruiksvriendelijk

Keramische wastafels: elegant en gebruiksvriendelijk

Een wastafel van keramiek is een aanwinst voor een stijlvolle badkamer. Keramische wastafels zijn niet alleen zeer gebruiksvriendelijk, ze hebben ook nog eens een elegante en fraaie uitstraling; niet voor niets een populaire keuze voor de hedendaagse badkamermeubels. We spotten een schitterende serie voor je, verkrijgbaar in eindeloos veel variaties. Bekijk de mogelijkheden hieronder!

wastafel van keramiek. Twenty van Thebalux #badkamer #wastafel #badkamermeubel

Wastafel-serie van keramiek 

De keramische wastafels uit de Twenty serie van Thebalux zijn in verschillende variaties verkrijgbaar, zodat er voor elke gezinssamenstelling en iedere badkamerruimte de juiste maat te vinden is. De serie is ontworpen door de Italiaanse designer Massimiliano Cicconi en is prachtig vormgegeven.

Dubbele wastafel van keramiek. Twenty van Thebalux #badkamer #wastafel #badkamermeubel

Twenty 120 dubbele wastafel

De wastafels van keramiek hebben een dunne belijning en een opstaande rand langs de bovenkant. Er zijn maar liefst 6 breedtematen beschikbaar (60cm, 80cm, 100cm, 120cm 140cm en 160cm) en per breedtemaat zijn er variaties in een brede waskom, een kom links, een kom rechts en een kom in het midden. Bij de 120cm brede wastafel is ook nog een dubbele kom beschikbaar. 

Dubbele wastafel van keramiek. Twenty van Thebalux #badkamer #wastafel #badkamermeubel

Twenty 160 dubbele wastafel

De nieuwe 140cm en 160cm zijn enkel als dubbele kom leverbaar. Brede wastafels voor meerdere personen, zodat je elkaar nooit in de weg loopt tijdens de ochtenddrukte in de badkamer of tijdens je avond-badkamerritueel.

Beat badkamermeubel met wastafel Twenty van keramiek. Twenty van Thebalux #badkamer #wastafel #badkamermeubel

Beat badkamermeubel met wastafel Twenty

De Twenty wastafels kunnen in het Thebalux programma gecombineerd worden met de onderkasten uit de Beat serie. Trendy meubels met een keuze uit maar 20 kleuren in twee dieptematen, 40 en 45 cm. De keramische wastafels combineren ook perfect met de onderkasten uit de Ceramic Line serie.

Badkamermeubel Ceramic Line met keramische wastafel Twenty van Thebalux #badkamer #badkamermeubel #badkamerinspiratie #wastafel #thebalux

Badkamermeubel uit de Ceramic Line met keramische wastafel

Zwarte wastafel van keramiek. Twenty van Thebalux #badkamer #wastafel #badkamermeubel

Twenty wastafel in zwart

Meer informatie over de wastafels en badkamermeubelen van Thebalux? Download hier de online informatiebochure of bezoek de Thebalux website en vind een showroom in de buurt.

Thebalux badkamermeubel met wastafel Twenty van keramiek en spiegel Giro #thebalux #badkamermeubels #wastafel #badkamerspiegel

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP