Vtwonen tegels ook ín de douche!

Vtwonen tegels ook ín de douche!

Een douchevloer die perfect matcht bij de tegels van je mooie badkamer; dat is de gloednieuwe XL Douchetegel van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Supermooi, heel handig en mét compleet drainsysteem erin verwerkt. De innovatieve oplossing voor een volledig geïntegreerde douchevloer.

Rustieke betonlook

Bij de fraaie grootformaat douchetegel met drainsysteem is nu ook een nieuwe vtwonen tegelserie Mold. Een mooie, rustieke betonserie in dezelfde kleurnuances als de douchetegels. Zo kun je je hele badkamer in één kleur afwerken.

Nieuw voor de badkamer: vtwonen tegels by Douglas & Jones tot in de douche. Bijpassnede douchetegel Mol #vtwonen #badkamer #badkamervloer #douchevloer #badkamerinspiratie #vtwonen

De basis van de nieuwe tegelcollectie bestaat uit 4 natuurlijke kleuren met de kenmerkende eigenschappen van beton. De tegels zijn gemakkelijk schoon te maken, zeer duurzaam en hygiënisch.

De kras- en slijtvaste douchetegel is er in maat  XXL 135×90 en XL 90×90 cm en kunnen op maat worden aangepast als dat nodig is. De bijpassende tegelserie Mold is er voor de vloer én wand >> lees meer

Vraag hieronder vrijblijvend informatie aan!

Brochure over Vtwonen tegels ook ín de douche! aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP