Viega wint design Award met in hoogte verstelbaar wc-element

Viega wint design Award met in hoogte verstelbaar wc-element

Het in hoogte verstelbare wc-element Viega Eco Plus heeft de VSK Award in de categorie Design gewonnen. Het eenvoudig te monteren element zorgt ervoor dat het toilet energiezuinig in hoogte kan worden versteld. Waar veel bestaande hoogteverstellingen elektrisch gestuurd zijn en dus een elektrische aansluiting in een vaak vochtige gebruiksomgeving nodig hebben, werkt het wc-element van Viega zonder elektriciteit. Toch volstaat slechts één drukknop voor de volledige bediening.

Viega eco plus element wc in hoogte verstelbaar   Verstel de wc in hoogte met Viega Eco Plus element


Fraai, vernuftig en flexibel design

De jury van de VSK Award spreekt van een fraai, vernuftig en flexibel design dat inspeelt op actuele trends en ontwikkelingen. Het in hoogte verstelbare element heeft een volledig vanzelfsprekende bediening: met een druk op de knop verplaatst het toilet zich naar boven of beneden. Het winnende element kan worden gecombineerd met één van de handmatige, contactloze of elektronische Viega bedieningsplaten. Deze platen hebben van innovatieve techniek, die vriendelijk is voor het milieu en voor de natuurlijke hulpbron water. In onderstaand filmpje is de werking te zien (met Duitse presentator)

   


Comfort voor alle gezinsleden

Naast het gebruikscomfort geldt voor de oudere doelgroep dat stijve spieren, pijnlijke heupen en andere lichamelijke beperkingen met het wc-element van Viega minder worden belast. In combinatie met de opklapbare steunleuningen met wc-afstandsbediening worden senioren zo optimaal bediend. Dat comfort geldt uiteraard ook voor alle andere gezinsleden, die nu op hun eigen hoogte gebruik kunnen maken van het toilet. Terecht dus de winnaar van de VSK Award, die onlangs aan Viega werd uitgereikt door juryvoorzitter Ed Nijpels en presentatrice Lauren Verster.

 Lauren Verster uitreiking VSK Award Viega - Gerben Verweij
V.l.n.r. Presentatrice Lauren Verster, Gerben Verweij van Viega en juryvoorzitter Ed Nijpels
 

 

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP