Stijlvol accessoiresysteem Axor Universal

Stijlvol accessoiresysteem Axor Universal

Het designermerk Axor introduceert een stijlvolle oplossing voor de badkamer om al je accessoires op te bergen en uit te stallen. Het uitgebreide accessoiressysteem bestaat uit grepen, rails en planchetten, is multifunctioneel en universeel toepasbaar.

Stijlvol en praktisch

De twaalf verschillende elementen van het nieuwe accessoiresysteem van Axor, het designermerk van Hansgrohe, kunnen als losse elementen of als een systeemoplossing in badkamers en zelfs in keukens toegepast worden. Het flexibele systeem Axor Universal maakt het mogelijk verschillende accessoires in één component te combineren. Zo kan bijvoorbeeld één accessoire-rail dienen als badgreep, handdoekrek én planchet. Mooi en origineel is ook de glijstang: in de douche functioneert hij als houder voor andere accessoires en buiten de douche als handdoekhouder.


Het opbergsysteem heeft een tijdloos, elegant design met royale oppervlakken. De materialen zoals verchroomd metaal, spiegelend en wit glas dragen niet alleen bij aan duurzaamheid en hygiëne, maar zijn ook gemakkelijk te reinigen. De Axor Universal accessoires kunnen worden gecombineerd met diverse Axor collecties en vele verschillende badkamerinrichtingen. En het mooie is: bij speciale wensen kan het systeem op maat voor je worden gemaakt! Lees hier meer over Axor Universal

Bekijk de mogelijkheden van Axor Universal

Axor Universal design planken- en accessoiresysteem voor de badkamer

De elementen van Axor Universal kunnen zo worden geplaatst, dat ze voldoen aan de individuele wensen van iedere gebruiker van de badkamer. Zoals hier bij het bad, waar aan de twee zijdes van het bad verschillende opstellingen van de planchettes zijn.

Planchetten en opbergsystemen voor de badkamer Axor Universal via Hansgrohe

Axor Universal accessoires zijn ook een stijlvolle en functionele oplossing voor het bidet of toilet. Alles kan goed bereikbaar gemonteerd worden met plankjes op verschillende plaatsen, zodat er een grote variatie aan designopties ontstaat. Hier is de bijzondere kleur gold-optic toegepast.

Axor Universal design planken- en accessoiresysteem voor de badkamer

Ideaal voor volwassenen én kinderen: de planchetten, spiegels en handdoekhaken zitten op gemakkelijk bereikbare plaatsen. Hoger voor volwassenen en lager voor de kinderen. Axor Universal accessoires kunnen steeds opnieuw gearrangeerd of uitgebreid worden als de gebruikersbehoefte verandert.

Axor Universal design planken- en accessoiresysteem voor de badkamer

Wanneer je ouder wordt,  wordt soms ook de bewegingsvrijheid beperkter. De tijdloze en elegante Axor Universal accessoires kunnen hiervoor worden ingezet. Grepen, zeepschalen en lotiondispensers kunnen goed bereikbaar in de doucheruimte gemonteerd worden.

Axor Universal design planken- en accessoiresysteem voor de keuken

De Axor Universal accessoires brengen ook comfort en schoonheid in de keuken. Voor hen die van organiseren houden, biedt deze collectie creatieve vrijheid en de garantie dat het meest belangrijke keukengerei en favoriete kruiden en specerijen makkelijk bereikbaar zijn.


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief